ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۲
درود بر خاتمی.سلام بر روحانی.
خودم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
مرگ بر فتنه گر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
تابناک! خودتی!؟؟ نه جان من خودتی؟؟
روحانی مچکریم!
بنیامین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
کسی 30 سال تو ایران زندگی کرده باشه و نخبه سیاسی و علمی باشه و همچین خونه ای هم نداشته باشه! ... خونه پدری من با اینکه پدرم شغل آزاد داشته! از این بزرگ تره و قشنگ تره ... ایکاش یاد می گرفتیم که عامل بدبختی و فقر ما! کم کاری ماس!
456
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
گفت: خودمونیم‌ها! دکتر روحانی بدجوری آرزوی مدعیان اصلاحات و کشورهای غربی را بر باد داد که منتظر ملاقات ایشان با اوباما بودند.
گفتم: مدعیان اصلاحات را بگو که از خوشحالی چه دایره و دمبکی می‌زدند و پیشاپیش انجام این ملاقات را جشن گرفته بودند!
گفت: یکی از سران فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 هم در روزنامه انگلیسی گاردین مقاله نوشته و به آمریکا گفته بود فرصت را دریابد که ممکن است دیگر چنین فرصتی دست ندهد!
گفتم: یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای عکس روحانی و اوباما را کنار هم چاپ کرده بود که یعنی بعله! این ملاقات حتمی است! و یک روزنامه زنجیره‌ای دیگر شب قبل از آن چاپ دوم رفته و با ذوق‌زدگی تیتر زده بود که «امشب، دیدار اوباما، با روحانی»!
گفت: خب! حالا قرار است چه بکنند. آقای روحانی که پیشنهاد کاخ سفید برای ملاقات با اوباما را نپذیرفت.
گفتم: چه عرض کنم؟! دکتر به مریض گفت دو تا خبر برات دارم. یک خبر خوب و یک خبر بد. خبر خوب این که اگر این آمپول را بزنیم تا 24 ساعت دیگر حالت خوب می‌شود و خبر بد این که دیروز یادم رفت این خبر را بهت بگم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
سید جان هشت سال با افتخار با شما داشتیم یادش بخیر
reza
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
تابناک جون تمام عکس ها این بود آخه خاتمی خیلی روشنفکر بعضی وقتها به خانم ها .......... به آقایون احترام میذاشت مثل فرهنگ غرب چون اونا هم روشن فکرن دیگه
منظورم همون سیب زمینی خودمون بود