چوپان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
اونایی که میگید دربی را رسانه ها حساسسیتش را بالا میبرند : مگه هیچ کجای دنیا از این مسابقه ها برگزار نمیشه. اگر رسانه ها حساس میشن حق دارن اونا دارن کارشون را درست انجام میدن ، این بازیکنان هستند که باید حرفه ای باشند و تحت این شرایط قرار نگیرند. این بازیکنا اگه تو کشور خودشون اینجوری باشن پس فردا چطور میخوان تو برزیل مثلا روبرو آرژانتین یا اسپانیا بازی کنند. این بازیکنان بی حالی خودشونو گردن رسانه ها میندازن .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
تا امثال ار... چون قلعه نویی و دارو دستش تو این فوتبال باشند و یه عده هم سنگ این ارازل اوباش رو به سینه به زنند، باید فوتبالی تو همین سطح رو ببینند ، حالشو ببرید عزیزان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
زنده باد ژنرال فوتبال ایران !
محمود
|
-
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
حالا فرض کنیم که شیرینی خوابیده ، یه برنامه با این همه بیننده این همه وقت بذاره و بحث بشه که خواب بود یا نبود . همه مشکلات فوتبال حل شد مونده مسئله خواب این بابا
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
تمام روزنامه ها، تمام صدا سیما، تمام سایتها و...شده استقلال و پرسپولیس!اقا جون بخدا تیمهای دیگری هم هستند. با این کجروی ها دنبال پیشرفت نباشید. تمام نفس کشیدن بازیکنان در دربی بررسی شد چند تا دم چند تا بازدم !!!!!!! کاش بجای این به فولاد به سپاهان به تراکتور به داماش و ملوان و فجر و ...میپرداختند بخدا ارزشش بیش از اینهاست .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹
اقای شیرینی در خلسه ! بودند که متاثر از ذکر بود