تبریک می گویم انشاالله کارمندان قراردای راآقای قالیباف هرچه زودتر رسمی کند تادعاهای خانواده آن ها بدرقه کارش باشد.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
21
76
پاسخ
در انتخابات بین کاندیداهای اصلاح طلبان و اصولگریان شکست و یا پیروزی معنی ندارد رقابت صرفا" در جهت خدمت صادقانه و هر چه بیشتر و بهتر به جامعه اسلامی ایران است و بس.
پاسخ ها
آشنا
||
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
جهت خدمت صادقانه و هر چه بیشتر و بهتر به جامعه اسلامی ایران باید باشد و بس
ناشناس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
70
84
پاسخ
واقعا مدیر خوبیه
ناشناس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
84
84
پاسخ
تبریک میگم به همه ی تهرانی ها
محسن
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
62
85
پاسخ
خيلي هم عالي.تبريك ميگم به دكتر قاليباف.خدا وكيلي تهران رو فقط يه همچين مديري ميتونه اداره كنه.خوب شد كه راي ها سياسي نبود و شايسته سالاري شد.هرچند كه هاشمي هم گزينه خوبي بود.
استان فارس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
70
73
پاسخ
ارزوی موفقیت برای دکتر قالیباف دارم. واقعا انتخاب شایسته ای هست.
مصطفي
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
25
99
پاسخ
ضمن عرض تبريك به اقاي قاليباف و ارزوي توفيق روزافزون ايشان ؛ اميدوارم از مديريت اقاي محسن هاشمي نيز حداكثر استفاه را داشته باشند
fatohllah
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
58
90
پاسخ
هر چند آقای قالیباف در شهرداری عملکرد موفقی داشته اند اما شورای شهر باید به فکر جدید و ایده های جدید رای می دادند
دانیال
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
41
99
پاسخ
قالیباف که برای تهران خوب کار کرده چرا همه چی رنگ و بوی سیاست به خودش بگیره؟؟ وقتی این فرد برای تهران خوب کار کرده و اکثرا از کارش راضی هستن چرا شهردار نشه؟ چون اصلاح طلب نیست؟؟
من به این دولت میانه رو خیلی امیدوارم چون در اکثر موارد به شایسته بودن افراد توجه میشه نه اینکه از چه حزب و گروهی هستن تبریک میگم
پاسخ ها
مهرداد
||
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
به نظر من انتخاب ایشان به معنی این است که سیاست درست عمل کرده هردو بزرگوار مدیران موفقی بودند و هر یک که انتخاب می شدند در واقع هر دو طیف اصولگرا، اصلاح طلب و مهمتر از همه مردم تهران برنده بودند منتهی در شرایط حاضر جامعه با رای خود نشان داده که در شرایط حاضر گزینه های امتحان پس داده را بیشتر می پسندد.