چین و روسیه جفتشون مثله آمریکا هستن با این تفاوت که آمریکا علناً با ایران دشمنی میکنه اما این دو در ظاهر دوست به ما ضربه میزنن
ولی از آنجایی که هرسه اینها ابرقدرتند به نظر من بهترین روش، تعامل همراه با سیاست با هرسه اینهاست
روش جالبی در پیش گرفته روسیه..... ایران شکایت خودشو پس بگیره تا اگه دوباره قرارداد جدیدی امضا شد روسیه راحتر بتونه بزنه زیرش البته این بار هم کالای مورد نظر رو به ایران نده هم پول رو راحتر بخوره بعد هم یه لیوان اب روش.......دلبندم یهو توی گلوت گیر نکنه
يكي از هنجارهاي بين المللي رژيم حقوقي درياي خزر مي باشد كه بهره برداري از 50 درصد آن بطور مشا در اختيار ايران است لطفا به جاي اس 300 اين موضوع پيگيري گردد.
روسیه به چاقویی تبدیل شده که خود لبه ی تیز خویش را کند می کند یعنی ناشیانه یا جاهلانه کاری می کند که رقیبان کمتر از او حساب ببرند یا اصلا از او حسابی نبرند .
روس یا غیر روس فرقی ندارند ! همه دنبال منافع خودشان هستند روس ها بهیج وجه مشتاق عادی شدن روابط ما با کشور های غربی نیستند اونها احتمال میدهند که ایران روابطش را با غرب بهبود دهد برای همین این حرف ها را می زنند !
ولی از آنجایی که هرسه اینها ابرقدرتند به نظر من بهترین روش، تعامل همراه با سیاست با هرسه اینهاست