ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
ریشه همه این بدبختی اصرار به تبدیل مراتع کوهستانی و جلگه های بین کوهی به زمین های زراعی است. در گذشته نه چندان دور همه این دشتها مرتع و منطقه علفچر ایلات و عشایر بود و کشاورزی فقط در اطراف چشمه سارها و یا از طریق قنات ها بود. در این سالها با روند رو به رشد حفر چاههای عمیق نه تنها قناتها خشکید بلکه اکنون سطح زمین هم فرو نشت میکند درست نظیر کرمان.بهتر است هر چه زودتر به احیای سیستم قناتها روی بیاوریم تا همه چیز دوباره بجای خود برگردد.
وحید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
اولا مدیریت صحیح در زمینه کشاورزی به هیچ وجه وجود ندارد. دوم اینکه، کشاورزان هم شیوه صحیح کشاورزی را یاد نگرفته اند و آب را هدر می دهند. دولت باید برای هر منطقه ای نوعی کشت را معرفی کند و خودش نیز تضمین خرید بدهد. بعنوان مثال چه دلیلی دارد که در یک منطقه کم آب نظیر نقاط مختلف فارس، گوجه یا هنوانه یا طالبی که به آب زیاد احتیاج دارند کشت شود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
اگه این طور پیش بره از تشنگی میمیریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
همش به خاطر سدهاست.سدها حتی چشمه ها رو خشک میکنند.این سدها اگه جمع نشن تا کمتر از یکی دو دهه دیگه از ایران چیزی جز بیابون نمی مونه.
سید حسینی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
اگر این آب شیرینی که در کشاورزی غیر اصولی و سنتی کنونی حداقل 60% آن به هدر می رود را داخل بطری کرده و صادر کنیم می توانیم 6 برابر محصولات تولیدی کنونی با کیفیت بسیار بالاتر از کشورهای دیگر وارد کنیم. چرا جلوی این روش غیر بهره ور کشاورزی، روش ناصحیح استفاده از آب شرب برای مصارف شستشو و ... گرفته نمی شود. مسولین می توانند با مشورت کارشناسان زیر ساختهای لازم را با هزینه ای قابل برگشت بوجود آورند و مملکت را از این بحرانی که هر روز حادتر می شود نجات بخشند. متاسفانه تجربه این چند ساله نشان داده است که منابع آب ما تجدید پذیر نبوده و عدم مدیریت صحیح منابع آب شیرین هر ساله باعث فجایع زیست محیطی جدیدی در کشور می گردد.
ايراني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
يكي از دلائل كمبود رطوبت، از بين بردن معلول ان است. درخت نه تنها رطوب را در خود نگاه مي دارد. سايه اش باعث مي شود كه زمين اطرافش كمتر از افتاب خشك شود. برگ درختان با استفاده كردن انرڑي خورشيد از حرارت هوا كم مي كنند. اين يك اصل انتقال (انرژي) گرما در ترموديناك است كه در عمل فوتو سنتز رخ مي دهد. انرڑي نور كه باعث گرم شدن ملوكول هاي هوا مي شود در برگها استفاده مي شود. خوب بود اگر صدا و سيما برنامه اي راجع به اين موضوع به طور مستند ارائه مي كرد. دليل كم شدن درختان فقط براي اين نيست كه حتمي ايراني بايد كباب را با دغال درست كند و يا براي استفاده در منقلش، يكي از دلائل ديگرش طمع افراد سود جو براي سودجويي كوتاه مدت با بريدن درختان و احداث گل خانه است. پلاستيك استفاده شده روي گل خانه ها نه تنها جلوي توليد اكسيژن را مي گيرد بلكه باعث توليد گازهاي گل خانه اي هم مي شود. بعضي وقتها براي ادامه حيات بايد به محيط زيست توجه كرد و فقط به سريع دست يافتن به منافع مالي فكر نكرد. كره زمين ميليون ها سال است كه در حال تغيير است .با هر عملي كه رخ مي دهد ، عكس العملي پیدا مي شود ولي تعادل حفظ مي شود. بشر امروزه عقل خود را از دست داده است و فكر مي كند مي تواند همه قوانين طبيعي را براي بدست اوردن منافع مالي دستكاري كرد. تا سرمان نيايد متوجه نمي شويم كه ما هم جزو اين سيكل طبيعي هستيم. دوستي مي گفت كه كره زمين مانند بدن سگي مي ماند و كساني كه روي ان زندگي مي كنند مانند شپشهايي هستند كه اين سگ را اگر بي اندازه ازار دهند اين شپشها را از خود با خاراندن پوستش رد مي كند.فقط با كاشتن درخت مي توانيد رطوبت را به هواي ايران بر گردانيد. در سواحل غربي امريكا در ايالت كاليفرنيا هزاران هزار درخت كاچ سوكويا هستند كه هزاران سال است سر به فلك كشيده اند و نه رودخانه اي وجود دارد كه انها را اب دهد و نه باراني مي ايد. اين درختان از مه دريا براي اب خوردن و رشد استفاده مي كنند. قبل از اينكه بشر دوپا در اين كره خاكي پيدا شود، همه عناصر اين طبيعت با يكديگر در كار بودند و به نظر مي رسد كه با هم همكاري مي كردند و بقاي جانوران بستگي به بقاي محيط زيست دارد. اين اصلي است كه اين بشر دوپا بايد براي حفظ بقاي خود به ياد داشته باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
بازهم فاجعه ای که علتش افزایش جمعیت است.