ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
ایرانی تو ایرانه با هرشرایط که داره
اونی رفت دیگه ایرانی نیست که بخوان کاری کنن براشون
دادا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
واقعا جاي بسي تاسف داره. چه فكري ميكرن كه با خانواده! رفتن؟؟
حتما فكر كردن دارن ميرن دربند و برگرردن.
خود كرده را تدبير نيست.
البته دولت هم بايد براي اينا زودتر يه فكري كنه چون به هرحال آبروي كشور در خطره و اونا هموطناي ما هستن
ماهان
|
France
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
لطفا از جناب اقای دکتر روحانی و وزیر امور خارجه بخوایم تدبیر انجام بدند تا ایرانیان هر چه زودتر بر گردند به کشور خدمون

گناه دارند بندگان خدا الا ن احتیاج دارند به کمک ما مردم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
بايد تاسف خورد به نزول ارزش و قرب ايرانيان
حبیب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
وقتی وزير استراليا در اواخر ماه تير خبر میده که کشورش از اين پس مهاجران غیر قانونی را که با قايق و از طريق آب‌های اقيانوس خودشان را به اين کشور برسانند، به جزايری مانند پاپوآ گينه‌نو و نائورو در اقيانوس آرام خواهد فرستاد پــــــس چــــــــرا عـــــــاقـــــل کنـــــــــد کــــــــاری که بـــــــــاز آیــــــــــد پشـــــــــیمــــــــــانی.
hasan
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
من متاسفم برای دوستانی که میگن "میخواسن نرن " یا " چرا مظلم نشون میدی " و ...
هر چه باشد آنها ایرانی هستند و نام این کشور را با خود حمل می کنند. آنها از همین دوستان ما هستند. باید دید که چه بر آنها گذشته که دست به مهاجرت غیر قانونی می زنند!!!
چرا در کشور ما انقدر بر آنها سخت گذشته است!!
باید ایران از آنها حمایت کند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
نهادهای مربوطه قاچاقچی ها را پیدا کنند و به شدت مجازات کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
استرالیا دشمن ما و از نوکران آمریکا و صهیونیزم است از او بیش از این توقعی نمی رود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
چقدر شرمندگی هست هنگامی که در اخبار می شنویم بین مهاجرانی از کشورهای فقیر عده ای ایرانی هم بوده اند.
احمد
|
Australia
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
متاسفانه ايرانى هاى كه از اين طريق به استراليا ميآيند اكثرا بى سواد، معتاد، كاملا نا آشنا با مهارتهاى زبان انگليسى و داراى سوء پيشينه ميباشند. يكى از دلايلى كه دولت استراليا سياستهاى مهاجرتى اش را در قبال پناهجويان تغيير داده، وجود تعداد غير قابل كنترل ايرانى ها در ميان شان است. ايرانى هايى كه نه مهارت كارى دارند و نه زبان بلدند، و نه خود شان را ميتوانند با شرايط ومحيط اينجا تطبيق دهند. طبيعى است ايرانيانى كه قبلا و به صورت قانونى به استراليا آمده اند، از آمدن هموطنان شان كه باعث سر افكندگى شان شوند، خوشحال نيستند. عمده ترين دليلى كه باعث ميشود اين هموطنان اقدام به مهاجرت غير قانونى كنند، اطمينان شان از عدم موفقيت درخواست شان به صورت قانونى به همان دلايلى كه در بالا ذكر شد، ميباشد. پس من به دولت استراليل حق ميدهم كه جلو چنين مهاجرين غير واقعى را بگيرد تا حقوق مهاجرين و پناهجويان وقعى پايمال نگردد.
نظرات بیشتر