خیلی ترسیدم.من و همسرم چندباربرای تفریح به اون اطراف رفته بودیم.
حسینی
|
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
5
47
پاسخ
با تشکر از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی
ای کاش اعدام این افراد خبیث در ملا عام انجام می شد که درس عبرت و هشداری برای سایر مجرمین و جنایتکاران باشد تا دیگر کسی جرات ارتکاب جرم را نداشته باشد
امیر
|
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
7
45
پاسخ
نیروی انتظامی تشکر تشکر
علي
|
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
2
78
پاسخ
ادم هيچ جا امنينت ندارد ؛ هرجا كه براي تفريح بروي فورا چند موتور سوار يا ماشين دور بر پيدا مي شوند كه بايد سريعا فرار كني ؛ من يك بار كه بهمراه مادرم و خواهرم به كنار كوه رفته بوديم يك پيكان وانت فورا به نزديك ما امد و راننده در نزديكي ما ايستاده بود و بدقت ما را نظاره مي كرد . من مجبور به فرار شدم . واقعا تفريح رفتن خطرناك است.
ناشناس
|
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
4
61
پاسخ
خدا لعنتشون کنه!اعدام کمه برای این حیوان صفتها. بخدا حیوانات هم چنین رفتاری با همجنسان خودشون ندارند!
یا مهدی
|
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
3
92
پاسخ
چه بگویم. تشکر یا تاسف. چنین گروه شیطانی باید 10 تجاوز داشته باشند و بعد دستگیر شوند. این مایه تاسف است.
ناشناس
|
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
2
112
پاسخ
چرا چشمهای این نامردها رو می بندین؟ چرا از پشت ازشون عکس می گیرین؟ مگه اینها برای کسی آبرو گذاشتن که شما آبروی اینها رو حفظ می کنین؟
شهروند
|
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
3
71
پاسخ
یعنی همین؟ به دار آویخته شدند و تمام؟ اون بدبختایی که حتک حرمت شدند چی؟ پس کی میخوان مسئولیت این کارها را قبول کنن و فقط صورت مساله رو پاک نکنن؟
reza
|
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
5
56
پاسخ
ممنون از نیروی انتظامی
اخبار اعدام این جنایتکار ها باید همه گیر بشه تا همه آخر عاقبت این کار ها رو بفهمند