تابناک جان دست مریزاد رو سوژ] های خوبی دست می گزاری. واقعا من موندم از اینکه تو این وضع... ، اینها تشخیص نمی دن مردم به شادی نیاز دارن، البته شکم سیر کی خبر داره از شکم گشنه
بیچاره ملت ایران که فقط باید اشک و آه ببینند.به یمن زحمات بی شائبه صدا و سیما و دستاندرکاران ماه زهر در این با عظمت و پر برکت فقط غم و قصه نصیب ملت ایران میشه.
به نظر میرسد اگر در روایات اسلامی آمده است که اندوه مومن در دل اوست و شادیاش در چهره، برخلاف بعضی تحلیلها، این بیان حزن و اندوه مثبت و به قولی غم عارفانه نیست، حضرت حافظ با روشنگری اینگونه میفرمایند : هر چند مومن غمی بزرگ و اندوهی جانکاه دارد اما سزاوار است پیش مردم ننالد و زاری نکند بلکه خود را شاد و خندان نشان دهد تا ارزش و عزتش کاهش نیابد.
حافظ بارها به شاد بودن سفارش کرده و بهرههای آن را باز گفته است:
درمورد سریال های آبکی هم بنویسید! تنها و تنها دلیل دیده شدن سریال مادرانه حداقل در خانواده ی ما اینه ک بعد از افطار پخش میشه و کسی حال انجام کار دیگه ای رو نداره و همه دلشون میخواد بعد از افطار دور هم بشینن.
خروس رو هم ک بحمدا... از اول نگاه نکردیم.
دودکش خوب شروع شد. ولی بد ادامه پیدا کرد و از ی جاییش ب بعد دیگه هیچ اتفاقی توش نیفتاد. 4-5 شبه تحریمش کردمو نیگا نمی کنم!
این برنامه خیلی ضعیف و بد هستش. هم دکور بدی داره، هم مجری ضعیفی داره و هم جو روانی بدی رو در خانواده ایجاد میکنه. اعضای خانواده من خیلی سریع با شروع این برنامه کانال رو عوض می کنن.