خیلی ممنون از آقای دکتر با این مصاحبهٔ نسبتا کوتاه ولی جامع. یک نکتهٔ جالبی که ایشون به آن اشاره کردن مسالهٔ آزادی مطبوعات است. اگر یادمان باشد این مطبوعات بودند که نیکسون را زیر سوال بردند و وی را مجبور به استعفا کردند. متاسفانه در حال حاضر بسیاری از روزنامه نگاران ما به دلیل انتقاد در زندان بسر میبرند. اگر دولتی ضعیف نباشد از هیچ انتقادی نمیهراسد. دولت به جای آنکه از این انتقادات برای بهبود عملکرد خود استفاده کند فکر کرد که با پاک کردن صورت مسٔله مشکلاتش هم از بین میرود. به امید آنکه دولت بعدی معقول عمل کرده و کسانی هم که در جایگاههای اجتماعی مشغول هستند رعایت انصاف و ادب را به هنگام انتقاد بکنند. بیایید همگی دست به دست هم بدهیم تا نام ایران را دوباره قرین عزت و سربلندی نمائیم. تا اذهان مردم دنیا با شنیدن نام ایران به یاد تاریخ و فرهنگ غنی این مرز و بوم بیافتد و نه جنگ و ویرانی! بیاییم یک بار هم که شده به خاطر خدا قول دهیم که حرفهای نسنجیده نزنیم، اگر توانایی قبول مسئولیت پست و شغلی را نداریم خود را برای آن کاندید نکنیم و دست آخر این که منافع ملی را بر منافع شخصی و گروهی خود ترجیح دهیم.
چقدر خوب است که نمایندگان مردم در مجلس اندکی به مطالب گفته شده بیندیشند تا شاید در آینده به اندازه زره ای در تصمیم گیری در خصوص سیاست خارجی نقش داشته باشند تا تصمیم گیری در حوزه سیاست خارجی کشور به یک یا چند نفر خاص محدود نشود.
احسنت بر جناب استاد سريع القلم .دست مريزاد. خواستم خدمت دوستان عزيزي كه به استاد خرده گرفته كه چرا تا بحال حرفي نزديد بگويم كه: مثال اصلي همان اساتيدي كه از دانشگاه بازنشسته كردند. يا وزير امور خارجه كه در كنيا از سمتش بركنار شد.لذا استاد سريع القلم هم اگر حرفي ميزد اكنون در ميان ما نبودند كه اظهار نظر كنند. دست مريزاد استاد
با سلام
دوستان عزيزي که مي گوييد دکتر سريع القلم اين هشت سال کجا بوده بدانيد که ايشان کتابي دارد بنام جهاني شدن که مطالب حاضر بخشي از آن است اين کتاب در دهه هشتاد چاپ شده و در دسترس است اين هشت سال گوش شنوائي نبوده
پاسخ ها
رضا
||
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
برای چنین مسائلی که اینهمه هزینه برای مملکت ایجاد میکند چاپ کتاب خیلی کند است و بردی هم ندارد. یاید داد بزنند و همه را آگاه کنند تا سریعا توجه شود.