البته تصاویر واضح نیستند منتهی از ظاهر امر چنین بر می اید که لاشه نهنگ کوهانداری است که از مرگش مدت زیادی می گذرد..قسمت زیرین توسط ماهی ها و احتمالا کوسه خورده شده..قسمت فوقانی به علت مجاورت آفتاب داغ ، تغییر رنگ داده و تیره شده..شاید هم یک اختاپوس عظیم جثه باشد :)))))
خیلی عجیب است که انعکاسی از این موجود عجیب که در جهان دیده نشد در رسانه ومسئولین محیط زیست هیچگونه اظهار نظری نکردند فکر میکنم این هم سوزه و خبر برای رساه استانی و کشوری که میتوانست این خبر موجود عجیب جهانی شود
یکی از دوستان با تخصص زیست دریا گفت که این موجود نوعی جانور بی مهره از رسته شکمپایان موسوم به اسکویید غول پیکر (giant squid ) است که البته معمولا" در سایزهای کوچکتر در همه دریاها پراکنده است ولی برخی مواقع در اثر جهش ژنتیکی، عوامل تغذیه ای و غیره به ابعاد عظیم الجثه رشد پیدا می کند.