کسی که روزه می گیره برای مبارزه با نفس است و چه آزمایشی از این بالاتر که آب و غذا را ببیند و با نفس اش مبارزه کند. این طوری فکر نمی کنی صوابش بیشتر است. جنگ واقعی مبارزه با نفس.
ولی وقتی کسی روزه می گیرد که روزه گیری او مزاحم دیگران می شود فکر نمی کنی این روزه نیست و مزاحمت است.
هر چند باید همه عزیزان رعایت کنند ولی قشنگ تر این است که همه چیز دور و بر تو فراهم است ولی تو با نفس ات می جنگی و غذا و آبی نمیخوری.
من تنها در چنین مواقعی است که می دانم روزه واقعی را گرفته ام. ولی وقتی دیگر اعضا خانواده به خاطر من ناچارن رعایت کنند می دانم روزه دار واقعی و جنگ جوی واقعی مبارزه با نفس نیستم.
لااکراه فی الدین
هر کسی در قبر خودش می خوابد
Nahavandi
|
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
7
146
پاسخ
من هم روزه هستم اما هیچکدوم از این صحنه های به اصطلاح رقت باری که نوشتی آزارم نداده و کارم هم در طول روز در محیط های عمومیه و اتفاقا محل کار ما هم آبخوریش براهه.فکر کنید در همون ایستگاه مترو مثلا پیرزنی یا بیماری باشه که نیاز به آب داره.بگیم دستگاه رو قطع کنن چون شما مور مورت مبشه؟
ناشناس
|
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
4
105
پاسخ
اکه آبخوری بسته بشه مسافرا چکار کنن
حسین
|
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
8
114
پاسخ
منم روزه می گیرم ولی دلیل نمیشه چون من میخوام عبادت کنم و به خدا نزدیک بشم راضی به شلاق خوردن کسی دیگر بشم... شما باید همه چیز جلوت باشه و اراده کنی و نخوری.. اینکه نباشه و همه تظاهر به روزه داری بکنن که دل شما هوایی نشه که نمیشه برادر من.
ناشناس
|
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
146
22
پاسخ
از اين بابت جداً جاي تأسف وجود داره. آدم هم واقعاً نميدونه چكار كنه. اگه طرف مقابل يه جو معرفت داشت و شايدم يه نمه به فكر اين مسائل بود كه دست به اين كار نمي زد. سابقه تذكرات و نتايج اون هم كه ديگه نياز به گفتن نداره. دنيا بر عكس شده. شما كه مي خواي به يه آدم گستاخ بگي كه آقا يا خانم عزيز اگر امكان روزه گرفتن نداري و يا نمي خواي روزه بگيري، اين به خودت مربوطه اما حق نداري در انظار مردم اقدام به روزه خوري كني. اين رو هم ظاهراً بايد بذاريم كنار خيلي از مسائل ديگه كه تو مملكت همينطوري بي خيال از كنارش مي گذريم و مي گذرند اما يادمون باشه اگه به همين منوال بگذره سرنوشتمون هموني مي شه كه تو قران در مورد بعضي اقوام اومده كه همگي چوب پرده دري و گناه عده اي و بي تفاوتي بقيه رو خوردن. اميدوارم مسئولين تكليف رو روشن كنن. اگه انگيزه و يا عرضه برخورد مناسب و مداوم رو نداريد و قراره ما خودمون وارد عمل شيم بگيد تا تكليف اين ماجراها رو روشن كنيم، اگر هم قراره خودتون كاري بكنيد لطفاً بجنبيد. حالمون ا زاين وضع ديگه بهم خورده. اين وضع خواسته و يا ناخواسته دهن كجي به حكم خداست و من نوعي هيچ خوشم نمياد باشم و همچين چيزي رو تو مملكت اسلامي ببينم.
تابناكي ها و تمام وسايل ارتباط جمعي! شما هم به اندازه مسئوليتتون يه كاري بكنيد
مهدی
|
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
3
90
پاسخ
سلام دوست عزیز و سلام به همه روزه داران. منم مثل شما روزه میگیرم اما روزه گرفتن من و شما برای خدای خودمونه و نه هیچ چیز دیگه. پس نباید با دست اندازی به قانون و یا ابزارهای دیگه وضعیت رو از اینی که هست بدتر کنیم و باعث بشیم یه خورده احترام و ارزشی که برای دین و ارزشهای معنوی قائل هستن نیز از بین بره اونم به خاطر لج و لج بازی و مسائل دیگه. از اون گذشته چرا باید دیگران به خاطر ما در ناراحتی و رنج باشن اونم توی این تابستون گرم. حرف شما رو درک میکنم اما اجازه بدیم همه چی به خلوص لازم خودش برسه، از روزه داری من و شما گرفته تا چیزای دیگه. حتی اگه کسی هم میلی به دینداری نداره اون هم با خلوص باشه و نه با ظاهر سازی و زور و جبر و . . .
باباحاجی
|
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
5
64
پاسخ
شعور و معرفت مردم قبول ولی دین اسلام رو اخلاقیات استوار شده در مملکت اسلامی هم نباید با زور روزه گرفت و نماز خواند بهترین کار را هم نیروی انتظامی انجام داده و با پند و نصیحت عنوان کرده . اسلام هیچوقت زورگوئی را تایید نکرده وقتی به هر دلیلی نمیتونند روزه بگیرند که نباید بمیرند. البته رعایت حال روزه دارها هم باید بشه .به نظر من ثواب روزه دارها که این مناظر رو میبینند و باز هم تحمل میکنند بیشتره.
ناشناس
|
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
3
99
پاسخ
دوست خوب من اسلام اینقدر سختگیر نیست که شما سختگیری میکنید
مگه گرفتن روزه از روی اجباره که ما برای مردم تکلیف تعیین کنیم که روزه بگیرن یا نه و چون ما روزه هستیم کسی حق نداره جلوی ما چیزی بخوره
بالاخره بعضی از افراد هستن که مشکل دارن و نمیتونن روزه بگیرن و یا مشکلی هم ندارن ولی اعتقادی به گرفتن روزه ندارن
طبق نوشته های شما من این استنباط رو کردم که ماه مبارک رمضان باید در دنیا رو بست شما حتی به ابخوری های عمومی هم رحم نمیکنی و میفرمایید چرا تو ماه مبارک رمضان ابخوری فعاله
دوست خوب من هر کسی بنابر اعتقاداتش اعمال دینی و مذهبی رو انجام میده و نمیشه دیگران رو مجبور کرد حتما چیزی رو که ما بهش اعتقاد داریم بپذیره۰
ناشناس
|
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
6
51
پاسخ
من هم موافق نظر شما هستم روزه خواری بدون حکم شرع هم بد است . اما کمک کنیم روزه خواری نباشد. محلی برای خوردن مهیا کنیم
ناشناس
|
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
138
19
پاسخ
جالب اینجاست که حتی خیلی روزه دارها اگر به یک روزه دار تذکر ساده بدی به طرفداری از روزه خوار بهت میگن به تو ربطی نداره !
دوستان چه بخواهیم معرفت که هیچ غیرت ها هم داره نم میکشه ...
یکی از دوستان امروز نهار جشن نامزدی دوستش دعوت بود!
هر چقدر عذاب خدا برای حداقل ما تهرانی ها به تاخیر میافته بیشتر میترسم که این عذاب سخت تر باشه ...
منتظر عذاب الهی باشیم که بس شدید است .
چون اگر هم به گناهی آلوده نباشیم زیاد هم از وجود آن در جامعه ناراحت نیستیم!
دین ما شده دولتی اگر کاری شد که شد اگر نشد هم نشد
ولی وقتی کسی روزه می گیرد که روزه گیری او مزاحم دیگران می شود فکر نمی کنی این روزه نیست و مزاحمت است.
هر چند باید همه عزیزان رعایت کنند ولی قشنگ تر این است که همه چیز دور و بر تو فراهم است ولی تو با نفس ات می جنگی و غذا و آبی نمیخوری.
من تنها در چنین مواقعی است که می دانم روزه واقعی را گرفته ام. ولی وقتی دیگر اعضا خانواده به خاطر من ناچارن رعایت کنند می دانم روزه دار واقعی و جنگ جوی واقعی مبارزه با نفس نیستم.
لااکراه فی الدین
هر کسی در قبر خودش می خوابد