ما دیگه اس 300 هم نمیخوایم.چهار میلیارد دلار رو ازشون بگیرین تا اولا یادشون باشه دیگه پای قطعنامه امضا نندازن و ثانیا دفعه آخرشون باشه فکرکنن میتونن تو شرایط تحریم از آب گل آلود ماهی بگیرن! ثالثا این تلخی رو برای همیشه به کامشون بذاریم!!
بعد هم از 4 میلیارد دلار 3500 تومان یک میلیاردشو برمیداریم مشابه اس 300 رو که تاحالا ساختیم !باهاش اس 400 میزنیم و 3 میلیارد دلار مابقی رو هم میزنیم به یه زخمی
بخدا اگه به جوونهای خودمون بها بدیم چنان موشکهایی میسازن که دهن روسها باز بمونه از همون قدیما ما به بیگانه ها بیشتر اهمیت میدادیم که الان روسها دارن برامون کلاس میزارن. از مسئو.لین خواهش داریم که به ما جوونها اعتماد کنن. یا علی مدد
روسیه قابل اعتماد نیست و با دشمنان ایران همدست است. اگر روسیه دشمن ایران نیست چرا روسیه و چین چهار بار به تحریم های غیر قانونی رای مثبت داده اند.
روسیه دروغگو است و با کارت ایران و سوریه بازی می کند. معاهده برای فروش اس 300 می بندد و وقتی فرصت پیش آمد برای گرفتن امتیاز از آمریکا زیر پیمان می زند تا دشمن قوی تر را راضی کند و بنفع خود و با قربانی کردن مردم ایران امتیاز بگیرد. روسیه با سوریه هم همین کار را می دهد. این ایران بود که به کمک سوریه رفت و روسیه سعی دارد از این موقعیت در سوریه هم بنفع خود استفاده کند و با کارت سوریه از غرب امتیاز بگیرد. روسیه هنوز اس 300 را هم با وجودیکه چندین سال قبل قرارداد امضا کرده و سوریه پول آن را پرداخته هنوز به آن کشور منتقل نکرده است. درست مثل جریان ایران. بدانید که روسیه هیچوقت این سامانه را به سوریه نخواهد داد ولی سعی می کند با چانه زدن و شعار با کارت سوریه و قربانی مردم سوریه برای خود امتیاز بگیرد.
حتما قبلا کار کارشانسی شده بود که وزارت دفاع خواستار خرید اس 300 بوده و نه نمونه ای که الان روسیه پیشنهاد داده. معنی واقعی این پیشنهاد این است که ایران بابت چیزی پول بدهد که کارشناسان قبلا خرید انرا مفید ندانسته و رد کرده اند.
روسیه باید پیشنهاد بهتری از اس 300 بدهند تا جایگزین شود و انهم اس 400 است. ایران سه گزینه روی میز آنها بگذارد. 1- اس 300 یا 2- اس-400 یا 3-ادامه شکایت.
ایران نباید از شکایت دست بردارد و باید چیزی که در قرارداد سالها پیش امضا شده است یعنی سامانه اس 300 را بگیرد. روسیه ریاکار است و با کارت ایران امتیازات زیادی را کسب کرده است. سامانه اس 300 هیچ ربطی به تحریم هایی که خود علیه ایران به امضا رسانده است ندارد و سال ها قبل از آن بوده است اما روسیه با این بهانه می خواهد سر ایران کلاه بگذارد. فکر می کند ایرانیان مثل خودشان ریا کار و ابله هستند. نخیر کور خوانده ای
اینا دیدن به زودی رابطه ما با غرب خوب می شه، نگرانند که پولمونو بدون نگرانی مطالبه کنیم. الان هر پیشنهادی بدیم و هر مطالبه ای داشته باشیم، می پذیرند... نامردتر از این روس ها نیست!