نسیم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
اینها تنها کشورهایی هستند که دنبال چپاول و مرده خوری هستند؛ ببینید شکار را کسی دیگر زخمی می کند و گوشت وخون شکار را اینها میخورند؛ اصلا" اینها را هم به جمع کشورهای استعمارگر واستثمارگر اضافه کنید و بدانید دوستی و دشمنی اینها فقط مصلحتیست و نه چیزی دیگر
حاجی آقاتبار
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
از زمان قدیم تاکنون ما به روسها می گفتیم چوب هر دو سر نجس !!!!!!!!!
بهادر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
چه غربی چه شرقی دنبال منافع خود از ایران هستند، اگر فکر کنیم که روسیه دنبال منافع مستقیم از ایران مانند فروش اسلحه، تکنولوژی هسته ای و غیره است اشتباه است. روسیه با بستن مسیرهای صادرات انرژی کشورها ترکمنستان و قزاقستان خود را مونو پل انرژی اروپا کرده است.
حسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
ديگر هناي روسيه براي ايران رنگي ندارد
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
سلام؛
واقعا حق با شماست.روسها و چينی ها بواسطه حمايت فرماليته ساليان سال نعمتهای فراوانی که میشد برای خود مردم ایران خرج شود را چپاول کردند.من اگر از آمريکا و انگليس خوشم نیاید از روسيه و چين بشدت متنفرم. البته خيلی از مردم ايران این احساسو دارن.روسها به هیچ وجه زره ای برای ایران نگران نیستند بیشتر نگران منافع و منابع درآمد خودشان هستند.روسها پول اين مملکت را میبرند چينيها جون مردم ما را با اين توليدات بنجلشون.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
مابه غيرقدرت لايزال خداوندباريتعالي ومردم كه نعمت وسرمايه بزرگ خداوندهستندنبايدبه كشورديگري چشم اميدداشته باشيم بخصوص آنكه آنهم كشورهاييكه عوض دوستي به چپاول ميهن عزيزماپرداخته اندوعوض برادري منافقانه ايران رافقط براي منافع خودشان هرازچند گاهي حمايت سياسي ميكنندلذامابايدباكل جهان به غيرازكشورهاي نامشروع ارتباط داشته باشيم
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
روسيه هيچگاه خواهان ثبات در ايران نبوده و نحواهد بود کوته فکری است اگه بگويم روسيه شريک ايران هست يا خواهد بود. انان اگر احساس کنند روال درحال عادی شدن است از اسراييل هم بدتر خواهند شد.
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
آری اگر ملت ایران از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین – علیهم السلام- را با دست های خود ویران نماید آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بی فرهنگ به رسمیت بشناسند ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف، آنها ولی و قیم باشند ما جیره خوار و حافظ منافع آنها، نه یک ایران با هویت ایرانی- اسلامی، بلکه ایرانی که شناسنامه اش را آمریکا و شوروی صادر کند؛ ایرانی که ارابه سیاست آمریکا و شوروی را بکشد و امروز همه مصیبت و عزای آمریکا و شوروی شرق و غرب در این است که نه تنها ملت ایران از تحت الحمایگی آنان خارج شده است که دیگران را هم به خروج از سلطه جباران دعوت می کند(صحیفه امام ج ۱۲ ص ۰۹)(امام خمینی)
ارسلان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
من با این جماعت روس خیلی سر و کله زدم و میدونم چه بی شرم و بی چشم و روهائی هستن.روسیه دشمنی صد برابر بدتر از همه دشمنان ایران است.
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
از سخنان برخی دوستان اینگونه حس میکنم که چون روسیه بد هست باید متمایل بشیم به غرب و امریکا. هموطن عزیز روسیه بد هست ولی هنوز خیلی جا داره تا به کثیفی امریکا و انگلیس برسه، از زمان جنگ جهانی دوم به این سمت را ببینید، این امریکا و اروپا هستند که به کمک هم مدام در دیگر کشورها کودتا میکنند و میجنگند
نظرات بیشتر