سلام. کلا عادت ما ایرانی ها شده که خیلـــــــــــی زود قضاوت کنیم!
نخل خرما درخت عجیبیه. اینقدر رفتارهاش شبیه انسان هست که محلی ها و پرورش دهندگان خرما از واژه های منحصر به انسان برای توصیفش استفاده می کنند. اما متاسفانه با داشتن منابع خرمای فراوان در کشورمون ، اطلاعات مردم راجع به این درخت که هر جزئش مفید و قابل استفاده هست، بشدت کمه.
دوست عزیز که سریع بنای نقد منفی از عکس رو گذاشتی ، کاش اینگونه پبامت رو می رسوندی: قطع هر درخت نخل که در اصطلاح محلی به آن کشتن نخل می گوبند ، اگر در حالتی باشد که نخل پیر شده یا از لحاظ باروری به صرفه نیست برای صرفه جویی در وقت و ایجاد فضای بازتر و بهتر برای سایر نخلها ، کاملا به صرفه است. در این زمان است که می توانیم از پنیر آن استفاده کنیم. چه بهتر که با آگاهی بیشتر و پرس جو از فروشنده و البته با کمی زرنگی بازار کشتن بی مورد یک نخل برچیده شود.
درسته از بین بردن درخت کاری نامناسب است ولی اگر خواص مفید دارد انهایی که در کاشت درخت نخل دست دارند با استفاده از روش های نوین که نه اسیبی به درخت برسد و هم مردم استفاده کننددست به تولید ان بزنند.
تو جاده های جنوب کشور دو جا هست که کنار خیابان پنیر نخل می فروشن. سال گذشته کیلوئی 6000 تومان بود. وقتی می خوری هیچ مزه ای نمیده یعنی نه شور نه تلخ نه شیرین نه تند.
ولی با این حال من هر بار رفتم جنوب خریدم و خوردم چون در عین بی طعمی خیلی خوشمزس. حالا چرا نمی دونم.