ببخشید من دو نظر دارم که یکی در مورد متن خبر است و دیگری خیر:
۱) دلیل تاکید زیاد شما را بر فمینیست بودن دنبال کنندگان این خبر درک نمی کنم. واقعاً از کجا این قدر مطمئن هستید؟
۲) امیدوارم کمی بیشتر برای ویرایش متون وقت بگذارید:
الف: در جمله «...مبنی بر اینکه عربستان سه تبعه اماراتی را به خاطر اینکه آنان زیاده از حد لازم «خوش تیپ» بوده اند را اخراج کرده است.» دوبار «را» آمده که دومی کاملاً اضافی است.
ب) مجدداً در «بالاخره تلاش یکی از این فمینیست ها برای یافتن این سه نفر که با یک نگاه، زنان سعودی را اغوا می کردند، بالاخره نتیجه داد و ظاهرا یکی از این فمینیست ها...»٬ واژه «بالاخره» دو بار آمده است که یکی از آنها اضافی است.
با تشکر
ناشناس
|
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
1
0
پاسخ
پسرای کرمانشاه از این خوشتیپ تر هستن.
مهدی
|
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
5
38
پاسخ
این کار نشان از تحجر وقهقرای حکومتی رانشان می دهد که ظرفیت پذیرش مخلوقی که زیبایی خداوند راتجلی است ندارند چه رسدبه زیبایی اکتسابی
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
ثمه گشت ارشاد خودمون؟
الرجل جمیل
|
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
0
0
پاسخ
پس اون دو تای دیگه کو ؟
شاید تیتر خبر اینطوری بوده - شخصی به خاطر داشتن 3 عکس خوشتیپ خودش- اخراج شد
ناشناس
|
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
7
33
پاسخ
این اولین بار نیست که اینها این کار می کنند سال گذشته بدون هیچ صدای و بدون اینکه رسانه ها خبردار بشند من هم از عربستان اخراج شدم فقط و فقط به همین جرم .