باید به این لیست : منطقه توریستی تاریخی و تفریحی عباس اباد بهشهر و جزیره میانکاله ( اولین جزیره ثبت شده در یونسکو ) و همچنین گوهرتپه ( نخستین انسانهای شهرنشین دنیا ) را اضافه کرد .
این جاها در استان مازندران شهر بهشهر واقع است .
بماند که چندین غار باستانی هم دارد .
محمد
|
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
1
2
پاسخ
روستای تاریخی -صخره ای میمند شهرستان شهربابک در استان کرمان یکی از عجایب چندگانه دنیاست که بابیش از 8هزار سال سابقه سکونت همچنان مردمانی هستند که در این مکان تاریخی زندگی میکنند.
مسیح
|
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
0
8
پاسخ
شما این جا ها بهتر ازاین را نگفتید
مثل مجموعه تخت سلیمان در تکاب که ثبت جهانی شده است
ناشناس
|
|
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
2
13
پاسخ
دوست عزیز اضافه کن!
خیام وعطار نیشابوری
امام زادهای واقع باغ مزار وخیام نیشابور
بیبی شطیطه در نیشابور
باغرود نیشابور
قدمگاه امام هشتم
ارامگاه فردوسی در توس
سدوابشار اخلمد مشهد
گلمکان مشهد
سد طروق مشهد
سد بزنگان سرخس
سد دوستی سرخس
ابشار رود معجن تربت حیدریه
.
.
.
مشتاق
|
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
1
4
پاسخ
مناظر دلربای روستای تاریخی پاکده از توابع رودبار گیلان با آبشار زیبای اوبار را فراموش کردید. حتماً ایام تعطیلات عید تشریف بیاورید
بچه ناف عقدا
|
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
4
1
پاسخ
عقدا رو خوب اومدين تازه قلعه خواجه نعمت و مجتمع فرهنگي قديمي عقدا با اون برج زيبا و منحصر بفردش و انبار فاطمه خان و رباط وهزاران چيز ديگه
ميثم از نيشابور
|
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
4
10
پاسخ
نميدونم چرا اسمي از ابرشهر تاريخي ايران كه زماني پايتخت كشور هم بوده نياورديد...؟؟؟
بهتره برخي از مكان هاي ديدني اين شهر رو كه از خيلي مكان هاي كه شما گفتيد،زيباتره رو واستون نام ببرم:
_مقبره خيام
_مقبره كمال الملك
_مقبره و باغ عطار
_شهر قديمي و باستاني شادياخ
_قدمگاه رضوي
_كاروانسرا و موزه شاه عباسي
و....
ناشناس
|
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
2
1
پاسخ
101.مسجد جامع روستای اونج واقع در شهرستان اردستان(19)
ناشناس
|
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
4
12
پاسخ
روستاي صخرهاي ميمند شهربابک در استان کرمان يكي از جاذبههاي زيباي گردشگري در اين شهرستان به شمار ميرود. ميمند در فاصله ۳۶كيلومتري شرق شهربابك قرار دارد و به مسافران نوروزي توصيه ميشود از اين اثر تاريخي ديدن نمايند. روستاي "دست كنده" ميمند داراي ۴۰۰کیچه و 2500 اتاق دست كنده از دل كوه است. اين روستا اقامتگاه زمستاني مردم كوچنشين ميمند است. برخي تاريخ ميمند را به ۱۲هزار سال قبل ميدانند و تعدادي ساخت اين روستاي دست كنده را به ۱۵۰۰سال قبل از ميلاد مسيح ميدانند. اين بنا تاريخي از سال ۱۳۸۰در حال مرمت و بازسازي است. موزه مردم شناسي ميمند در يكي از واحدهاي مسكوني اين روستاي تاريخي بنا شده است كه عكسهايي از ميمند به صورت نمايشگاه و وسايلي از دوران گذشته نظير وسايل و ادوات كشاورزي، كوزه و خمرهاي گلي ساده و لعاب دار ظروف و قاشقهاي چوبي، وسايل ودستگاههاي كار بافندگي، ريسندگي و حلاجي، انواع مشكها خرمن كوب، آسياب دستي و وسايلي ديگر از دورانهاي گذشته كه نحوه زندگي ساكنان ميمند در اين موزه به نمايش گذاشته است. مسجد دست كنده ميمند از نمونه نادر مساجد ايران است كه در دل كوه كنده شده است. ديدن حسينيه كه كمي بالاتر از مسجد و در راسته اصلي روستا واقع شده است خالي از لطف نيست. اين حسينيه، محل عزاداري مردم مسلمان ميمند در مناسبتهاي مختلف بوده است. بهترين زمان بازديد از روستاي صخرهاي ميمند، دو فصل بهار وتابستان است. يكي از خانههاي ميمند هماكنون به شكل رستوراني سنتي با غذاهايي سنتي ميمند پذيراي بازديدكنندگان است. همچنين از تعدادي از اين خانههاي سنگي به عنوان مهمانسرا استفاده ميشود. صنايع دستي ميمند، نمد مالي، سفتو بافي (سبد بافي)، ريسندگي و نساجي، نجاري و آهنگري است. سوغات ميمند نيز كشك، قرقروت، اسپار و دوغ است.
مهدی بای
|
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
2
3
پاسخ
لطفا بنای کوشک سلامی واقع در استان خراسان رضوی رااضافه نمایید
این جاها در استان مازندران شهر بهشهر واقع است .
بماند که چندین غار باستانی هم دارد .