محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
فرهنگمان که خیلی وقته رو به انحطاط رفته! تازه متوجه شدید؟!!گرانی هم شده قوز بالا قوز آن.
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
ماشالا چقدر نظر تابی حال می کنی ها
چقدر بازدید کننده
دمت جیزززز
دانشجویان پزشکی ارومیه
|
Germany
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
پاسخ جمعی از دانشجویان ترم 6 پزشکی دانشکده ارومیه
به دکتر محمود سریع‌القلم، استاد دانشگاه شهید بهشتی ازاستاد مدعی پیشرو در حوزه توسعه و پیشرفت کشور
مدیریت محترم سایت وزین مردمی جوان پرس آذربایجان غربی
با سلام اخیرا سایت تابناک مطلبی را باعنوان ...مردم ایران چگونه باید زندگی کنند! با نظر پردازی استاد مدرس دانشگاهی آقای سریع القلم به مباحثه گذاشته که بعلت عدم درج مطلب این دانشجویان از شما درخواست می نماییم با توکیل ویراستاری نقدمان پاسخ این جمع کثیر را در سایت جوان پرس درج نمایید.
در مقدمه هدف ما دانشجویان از نقد مطلب فوق جلو گیری از سیاه نمایی هرگونه قصورات اساسی ناشی از مدیریتهای فرهنگی واجتماعی برخی مسئولین که موجب تحلیل رفتن نیروی عظیم ملی در عرصه های مختلف کار وتلاش و توسعه جامع کشور شده باشد را سعی نموده توپ بازی تغییرات وتحولات اساسی واشکالات موجود را به زمین ملت بیاندازد! لذا لازم دانستیم بعنوان دانشجویانی که عمر وجوانی خودرا درراستای تحصیلات عالیه با هدف خدمت به بیماران نموده ایم وکه همواره در طول زندگی تذکیه نفس واصلاح اخلاق فردی واجتماعی را منشور خود قرار داده ایم ضرورت پاسخ به اینگونه مباحث انحرافی را نقدی هرچند کوتاه تقدیم نماییم تا برخی روشنفکران بدانند تغییر در تغییر را با نظریه سازی نمیشود پیشبرد! محقق باید حقیقت را فدای مصلحت ننماید!

نظریه پردازی جناب سریع القلم که بر این باورند!:
درباب نظریه آسیب شناسی سبک زندگی ایرانی و درباب نظریه چرایی مشکلات زندگی ایرانی :

نخستین وجه مقایسه‌ای درباره سبک زندگی ایرانی : ایرانیهاخیلی 1- دنیا دوستتند علاقه عمیقی به دنیا و مال دنیا دارد، ولی هنرمندانه و با ادا و ظاهرسازی آن را می‌پوشاند. ظاهر و باطن میانگین ایرانی بالای ۵۰ درصد شکاف دارد. 2- خوشگذرانند! 3- ملت ایران در پاکی وصداقت فقط اهل حرافی اند ودر عمل ...!؟ پاسخ ما: نخبگان قضاوت کنند دفاع مقدس و 34 سال قناعت و استقامت ملت ایران با این نظریه آیا زیر سئوال نرفته است!؟ آیا همین شکاف وعلتها را در روی میزکار دولتمردان بی برنامه وبرخی نمایندگان مجلس که جلو پایشان را می بینند ونزدیکبینند نباید جست! وباز نهاد خانواده وملت تاوان فرهنگسازی متناقض دولتمردان را بدوش بکشند!
اگر می بینیم ملت ویتنام یا ژاپن بعد از جنگ تبدیل به ملت کار شدند عزم ملی تعریف شده وقانونمندی که مولای درزش نمی رفت تدوین شد وآنها به اینجا رسیدند! واگر غیر این است نتیجه گیری شما منجر به این میشود که ایدئولوژی اسلامی در برابر بودائیسم زیر سئوال است! درحالیکه اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در دولتمردان است!
آقای سریع القلم صراحتا ابراز داشته اند برخلاف نظر تحصیلکردگان که مشکلات موجود را ناشی از عملکرد دولتمردان میدانند باز جامعه را مقصز اصلی این مشکلات قلمداد نموده اند! پاسخ مادراینباره اینستکه: وقتی فرهنگ و اقتصاد وسیاست دولتی است این دولت است که نتوانسته فرهنگ صداقت وپاکی را فرهنگ سازی و اپیدمی کند نه ملت! جناب استاد برای باورهای خیال پردازانه تان متاسفیم! تناقض گویی شما در دو مورد عنوان شده فوق همین باب نظریه : رابطه با تجربه توسعه کشورهای دیگر است که هیچ سنخیتی با دو باب بحثتان ندارد!
با توجه باینکه این بحث سفسطه انگیز استاد سریع القلم نیاز دارد تا به هفت من کتاب تاریخ 34 ساله مراجعه شود با پاسخ های کوتاه ( بمنظور نمک نپاشیدن وسوهان روح نشدن برروح خسته ملت بزرگ وشریف ایران ) امید آن داریم مثل آقای معتضدی منتقد اجتماعی بزعم وخیال خود مپندارید که صاحب نظر تغییر وتحول ریشه ای مملکت هستید! بحث را خلاصه میکنیم.
درباب نظریه اصول زندگی ناشی از توسعه یافتگی :
پاسخ ما: ملت نه آموزش لازم وکافی می بینند نه اقتصاد سالم نه فضای کافی برای رشد فرهنگی نه غذاوپوشاک وخوراک کافی ! که همه این موارد جزو پله های اول توسعه یک ملت وجامعه یا هرکشوریست که درکشور ما سکان آن دست ملت نیست ودست دولتمردان است! ویقینا اگر درخت توسعه مشهور دکتر عظیمی اقتصاد دان ایران را مطالعه میکردید این باب را هم مثل همه بابهایی که قصوراتش را به زمین ملت انداخته اید نوک پیکان نظریه تان را بسمت بی برنامگی دولتمردان شوط میکردید! ملتی که در پله اول هرم مازلو یعنی کمبود خوراک-پوشاک ومسکن درمانده اند قانونمندی را براساس اعتقادات دینی با شکم خالی 34 سال تبعیت کرده اند! قوانین اگر ناتوانند قصورش از نمایندگان مجلس و لوایح چپ اندرقیچی دولتیان بوده است.
درباب نظریه :نسخه ای برای اصلاح سبک زندگی ایرانیان :

این نظریه بی پایه شما با نظرات بالا بسح ختی درتناقض است. نظرات شما بقدری سطحی نگر است که بجای اشاره به اصلاح قوانین قضایی یا مقننه یا مجریه ٰ خطابتان به مسئولین قوه قضاییه ورعایت انصاف خاتمه یافته!
البته اخیرا برخی سایتها با پرداختن به نظریه های جنابعالی شاید این شبهه را به افکار عمومی بیاندازد که پدیده ای دیگر در راه است که میخواهد با اسب سپید جامعه را اصلاح نماید! در هرحال ما دانشجویان دقیقا در مورد عوامل وریشه ها وعلتهایی که شما برای اصلاح برخی معضلات جامعه بزرگ ایران نسخه پیچی نموده اید تقریبا نظرمعکوس داریم. ودصورتیکه مایل باشید آماده مناظره با شما هستیم چنانچه در این باب یعنی مناظره در نظریه پردازی اخیرتان تاکید داشته اید.
والسلام - جمعی از دانشجویان ترم 6 پزشکی دانشکده ارومیه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
آقایان محترم به اصطلاح پزشکی اشتباه شما این است که ملت خود را نمونه راستین اسلام می دانید در صورتیکه در واقع عمل ما با اعتقاداتمان نمی خواند و برخی اوقات برعکس است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
اگر در پزشکی هم اینطور تشخیص بدهید که بیچاره ایم . باز کنید چشمهایتان را
asad
|
United Arab Emirates
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
سلام خوشحالم که این همه نظرات مختلف ارایه شده است این نشان دهنده علاقمندی ما به تغییر رفتارمان هست که قابل تقدیر است مباحث تامل برانگیزی مطرح شده ایکاش این مسایل در رادیو تلویزیون بصورت حامع ومستمر مطرح شود تا شاید ما بهسازی شویم امید است مسولین ذیربط شهامت انتقاد از خود را بین خود و مردم نهادینه کنند تا ما فقط ازخو تعریف نکنیم و ایرادهایمان را بازخوانی و بازگویی کنیم تا ایرانی پاک بمانیم متشکرم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۴
باز گفتید رادیو و تلوزیون؟!!!! این مطالب باید در خلال سریالهای ترکی پخش شود تا بیننده داشته باشد !!!!!
امید
|
Finland
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی ما رستگار

ای فغان! !؟! ؟! ؟
ali2
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
اگه بخواهیم تغییر ایجاد بشه اول باید واقعیتو قبول کنیم مخصوصا بزرگان کشور و دنبال مقصر نگردیم مسئولیت کارامونو که کردیم قبول کنیم
omid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
مردم ایران هر بدی داشته باشن یه خوبی دارن اونم اینه که فشارو خوب تحمل میکنن.
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
بنظر من در فرهنگ جامعه ، مردم نقش مهمی دارند ولی نقش دولت بسیار موثر تر است.
نقش مردم بخاطر انتخاب و پذیرش حاکمان اهمیت دارد ولی نقش اصلی و موثر را دولت دارد چون آموزش ، تربیت ، تبلیغات ،سیاست گذاری ، جهت دادن حرکت جامعه ، قانون گذاری و اجرای آن و بسیاری از مسایل دیگه که فرهنگ جامعه رو تشکیل میده توسط دولت انجام میشه و برای مردم مقدور نیست که نقش و وظیفه دولت را بعهده بگیرد.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
تدبیر دانشمندان حوزه و دانشگاه و تولید علم بایستی چاره گر باشد نه خلق توهم .
داریوش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
دروغ وکلاهبرداری و ظلم و بی عدالتی در دادگاه ، چک برگشتی ، بیکاری بیداد میکند ، اقتصاد خراب از فکر خراب مسئولین و مردمی که به آنها رای دادند بوجود آمده ، امروز به دلیل عدم تمدید ال سی از سوی بانک بعد از 9 ماه انتظار مجور شدیم که ال سی را ابطال کنیم و بانک هم 6 میلیون تومان بخاطر خرید وفروش ارزی که ما هیچ وقت به ما نداده از سرمایه اندک ما کم کرد، وقتی بانک این کشور به این وضوح کلاهبرداری میکند و بنام بانک اسلامی کار میکند شما دیگه تا آخرش رو بخون ، مردم هم دروغگو وکلاهبردار میشن ، حالم بهم میخوره که بگم من یک ایرانی هستم، متاسفم برای خودم و شما
نظرات بیشتر