مهمترين مشخصه رشد اجتماعي آگاهي و شناخت است. در گفتگوي حاضر شناخت بيطرفانه ما ايرانيان از وضعيت اجتماعي، اخلاقي و رقتاري مان ميتواند چراغ راه حركت اجتماعيمان باشد بنابراين اجتناب از سفيد يا سياه نمايي شرط مهمي است.
شخصا از شنيدن تعاريف دهان پركن و غير واقعي يا يكسره بدگويي از وضعيت احساس بسيار بدي دارم گويي فاصله مان با شروع سازندگي اجتماعي بيشتر ميشود .
اجملا بنظرم نبود بافت اجتماعي و حرفه اي، فرهنگ جداپروري خانوادگي، عادي بودن دورويي، چاپلوسي و دروغ و...از عوامل اصليند . اميدوارم منتشر كنيد.
باسلام و تشکر ازسوژه خوبتون باید بگم ایرانیان همیشه اولا بودنشان را نشان داده اند وملت ایران دروغگو نیستند دروغگو آنهایی هستند که خودشون این صفت را دارند و برای توجیه خودشان افرادی مثل خودشان را دورهم جمع میکنند وبه آدمهای درست بها نمیدهند برای اصلاح جامعه هم باید ازهمان قسمتهای کوچیک تابزرگ شروع کنیم از خانواده تاجامعه تو اجتماع به افراد راستگو ودرستکار بهابدیم تو ادارات به افراد درستکار پست بدیم نه اونهایی که مال مردمو خوردن وحق دیگران راضایع کردن تو انتخاب وزرا درستکارها را انتخاب کنیم نه هم خط ها را تو انتخاب رئیس جمهور راستگو ودرستکار و اینجوری همه چی خود به خود درست میشه و الا تا ثریا میرود دیوار کج تو کدوم اداره ای توجه شده به کسی که راستگو ودرستکاره بها داده شده میشناسم کسی روکه تویه خونواده مذهبی بزرگ شده برادر شهیده با داشتن بیشاز 17 سال سابقه کار وخانم شاغل تو دستگاهی مثل دارایی که کارشناس ارشد مالیاتی است از مال دنیا هیچی نداره یه پیکان قراضه داره تو یه آپارتمان فکسنی زندگی میکنه که پس از سالها به خانومش از محل کارش دادند خودتون بگین به این آدم درست وراست بهاندادند مطمئنم مثل ایشون بازم هستند تو ادارات مختلف حال آنکه اگه بررسی کنید می بینید طرف سه سال نیست اومده تویه سیستم صاحب همه چی هست خودتون بگید از نون حلال بیشتر از نون پنیر میشه ؟؟؟؟ پس بیایید انسانها را خوب بشناسید وجامعه روبه اونها بسپرید نه اینکه به دلیل سرکار گذاشتن افراد نالایق و ریا کار همه رو دروغگو بپندارید اتفاقا" ایرانیان بسیار راستگو ودرست کردارند وخیلی هم به خانواده و بزرگترهاشان احترام میگذارند و مطمئن باشید هرکس خودش را باور داشته باشد وبه این اصول پایبند باشد ایران بهشت خواهد بود
پاسخ ها
بابک
||
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
اقا یا خانم افریده شما که میفرمایید تو انتخاب وزرا ورییس جمهور راستگو هارو انتخاب کنیم مگه ملت غیر ازاین میخواد.در ضمن مگه راستگویی تو ظاهر کسی مشخصه ای داره یا تو پیشونی کسی نوشته شده که راستگو یا دروغگو است.
عالی بود از اقوام درجه یک ما برای بار سوم و البته این دفعه خانوادگی رفتند کربلا در حالیکه 4 سال است حق ما دست اوست و پس نداده حرامش باد .قربون امام حسین بشم از این آدمها خیلی زیادند متاسفانه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
خیلی ها به حج هم رفته اند در حالیکه حق دیگران برعهده شان است
احمد
||
۱۰:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
واضافه فرمایید حق ورثه را خوردن و خواندن نماز جماعت ونماز شب و ..... زور گفتن به دیگر وراث بعنوان مثال یکی از ورثه ها بخاطر لجبازی با دیگر وراث حاضر به فروش خانه ومغازه ارثیه ای نیست در حالی که خواهر وبرادر ایشان دچار تنگنای مالی هستند
ناشناس
||
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
میدانید چرا؟ چون خیلیها برای خدا نماز نمیخوانند ، برای خدا به حج نمیروند و برای خدا و امامان به زیارت نمیروند بلکه فقط برای ظاهر سازی و ریا و سو استفاده از دینداری و دیانت و نام خدا این کار را انجام میدهند ! بخدا اگر کسی را وامانده و گرسنه ببینید و کار او را حل نکنید و شکمش را سیر نگردانید ، زیارت بر شما حرام است !
بی خود به مردم ، فرهنگ و... گیر نده جناب استاد، این مملکت مشکل مدیریتی داره همه این رو مید ونند این مملکت مشکل بی برنا مگی داره البته رهبری عزیز خط مشی را مشخص کرده اما کو گوش شنوا بهتر بیش از این به این مردم گیر ندید .
زياد خودتونو ناراحت نكنيد استاد محترم هم از افعال معكوس استفاده كردن مثلا خوشگذراني يعني غم و غصه زياد، دور هم جمع شدن منظور در كنار هم بودن در صفهاي طولاني مرغ،برنج،بنزين و گاز مي باشد، تفريح مثلا خريد زودتر بخاطر ترس از گراني بيشر كه اين كار نوعي تفريح سالم مي باشد و شما خريداتونو زودتر انجام ميديد و احساس ثروت مي كنيد، تفريح زياد داريم خودتون بهتر مي دونيد. اميدواريم هر چه زودتر اين خوشگذراني ها و دور هم جمع شدنا و تفريها تموم شه و راحت شيم :) :)) :)))
دید غربی ها تو سرشون بخوره ... باید دید ایا از نطر خودمان در بربریت هستیم یا نه ؟ که به نطر من هستیم !
ناشناس
||
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
بيخود كردن غربيها در مورد ايران و ايراني نظر بدن. واقعا بهم برخورد آقا يا خانم ناشناس
ناشناس
||
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
اتفاقا ایرانیها در خارج از کشور کاملا انسانهای با شخصیت و قانونمندی میشوند و تا پایشان به کشور میرسد دوباره روز از نو و روزی از نو
یادم میاد روزی از یکی از کشورها به ایران برمیگشتم و همسفرانم اکثرا ایرانی بودند در فرودگاه کشور مبدا نظم و آرامش و رعایت حقوق یکدیگر و پشت خط ایستادن را از انها شاهد بودم ولی وقتی به فرودگاه امام رسیدیم !!!! وای !!!! از سر کول هم بالا میرفتند و همگی مثل قوم ... به باجه ها هجوم آورده بودند و هر کس سعی میکرد از دیگری جلو بزند !!!!! ...
مردم ایران باید یه کم بیشتر به فکر جامعه باشند و فرد گرایی رو کنار بگذارند. مشکل بزرگ ما اینه که هرکی به فکر خودش و منافع خودشه و تمام ارزش های هجتماعی زمانی که پای منافع شخصی در میون باشه زیر پا گداشته میشه. تو ایران کلاً کار دسته جمعه نمیشه انجام داد و هر کسی ساز خودش رو میزنه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۲
وقتی کاری کنیم که منافع مردم در رعایت کردن قانون باشه دیگر لازم نیست به مردم بگیم از منافع خودشون بگذرند ! مثلا اگر راننده ای با شکستن قانون از چراغ قرمز عبور کرد و هیچ جریمه ای نشد انتطار دارید چند راننده دیگر پشت سر او همین کار را انجام ندهند ؟ !!! وقتی کسی دزدید و راحت زندگیش را کرد انتظار دارید بقیه ندزدند ؟!!! فقط باید کاری کرد که نفع مردم در قانونمندی باشد و زیر پا قرار دادن قانون فقط و فقط باعث ضرر شود
1- مردم ایران فکر می کنند دین و گناه و صواب و بهشت و جهنم مختص مسجد و باریکه محدودی از زندگی است - باید این حقیقت را حس کنند که از زمان تولد تا آخرین ثانیه حیات هر حرکت و رفتاری از آنها سربزند مشمول دین و باز خواست الهی در آخرت است.
2- آمارها می گوید مردم ایران با مطالعه میانه خوبی ندارند اگر کتاب را غذای روح بدانیم مردم ما در این بعد بسیار لاغر هستد
جمع بندی این است که: مردم ما علاوه بر صفات خوب نقائص بسیاری دارند ولی علت تمام این نقص ها بصورت مستقیم یا غیر مستقیم کمبود دو عاملی است که در بالا ذکر شد مثلاً اگر به شخصی که با بوق زدن های ممتد و بی جا در خیابان همه را آزار می دهد بگویید این کار گناه است ممکن است بصورت ظاهری حرف شما را قبول کند ولی قلباً به چنین چیزی اعتقاد ندارد و اگر اعتقاد داشت رفتارش غیر از این بود. اگر یک نانوا علم و دین او بیشتر شود نان تخمیر نشده و سوخته به مردم تحویل نخواهد داد یعنی از سویی بداند که با قهوه ای شدن رنگ نان در گرمای تنور آکریلامید در نان بوجود می آید که سرطان زاست و از سوی دیگر حتم داشته باشد که اگر مردم را بیمار کند به جهنم خواهد رفت.
شخصا از شنيدن تعاريف دهان پركن و غير واقعي يا يكسره بدگويي از وضعيت احساس بسيار بدي دارم گويي فاصله مان با شروع سازندگي اجتماعي بيشتر ميشود .
اجملا بنظرم نبود بافت اجتماعي و حرفه اي، فرهنگ جداپروري خانوادگي، عادي بودن دورويي، چاپلوسي و دروغ و...از عوامل اصليند . اميدوارم منتشر كنيد.