با احترام به همهی این نظرها،
اما
فکر کنم منافع هردو ملت وقتی تامین میشود که ما راهکاری برای همکاریِ بیشتر (در صحبنهی سیاسی) بین ایران و ترکیه پیدا کنیم. این کار احتمالا بسیار سخته؛ اما انجامش منافع بلندمدتِ دو ملت را تامین میکند. من فارس هستم؛ اما میفهمم دو کشور همسایهی ایران و ترکیه برای پیشرفت اصولا به هم احتیاج دارند؛ ایکاش این مطلب را بفهمیم و هوشمندانه مدیریت کنیم.
رهبران سیاسی ترکیه به نام اسلام رو کار آمدند ولی با اقدامات ضد اسلامی ملت خود را شرمنده کردند ،آنان همان راهی را می روند که شاه خائن ایران طی کرد ولی تکیه بر قدرتهای بیگانه وندیدن توانائی های ملت خود دودمانش را بر باد داد ،انان در مقابل جمهوری اسلامی متکی بر ملت خود ، چیزی برای نمایش ندارند ريا، اروپائیان در زمان قدرت ترکیه را نپذیرفتند و حال که به روز سیاه نشته اند ترکیه برای آنان عزیز شده، کی می خواهند متوجه دوست از دشمن شوند؟
ترکیه ثبات سیاسی ندارد و هر روز یک نوع سیاست در قبال مسائل روز در خاورمیانه اتخاذ می کند و به همین دلیل در دراز مدت مورد اعتماد کشورهای منطقه نیست کما اینکه در بالا هم اشاره شد روزی اردوغان دوست نزدیک اسد بود اما حالا کشور مسلمان و جبهه اول مقاومت در برابر رژیم منحوس صهیونیستی را به غربیها فروخت اما ایران از همان ابتدا که با حافظ اسد دوست و برادر بود الان نیز با پسرش بشار اسد نیز همین عهد و پیمان را دارد و حتی در این اوضاع تحریم کشورمان باز حامی سر سخت بشار است و این یعنی سیاست خارجی قوی و مورد اعتماد در منطقه و طبیعی است که رفته رفته کشورهای منطقه این کشور را که در این آزمون موفق بیرون آمده قابل اعتماد دانسته و از سایر کشورهای مدعی نظیر ترکیه نان به نرخ روز خور روی برگردانند
نگران نباشید ایران عزیز بر قلبها نفوذ دارد تا آب وخاک وهمه می دانیم گستردگی قلبها بیش از اینهاست .با یک نگاه اجمالی و بدور از حب وبغض میتوان آنرا فهمید .
ذولت ترکیه چیزی از خوذ ندارد . فقط نوکری آمریکا و غربیها را انجام می دهد تا شاید جزء اتحادیه اروپا جای گیرد ولی زهی خیال باطل آنها ترکیه اصلا آدم حساب نمی کنند و فقط برای نوکری از آن استفاده می کنند.
و با پولهای کشورهای حوزه خلیج فارس جنگ صلیبی علیه مسلمانان براه انداحته که انشاء الله یقه خودش را خواهد گرفت .
عربا هم که کلا غرب نباشه یه روز هم دووم نمیارن