باسلام خدمت تمام دوستان ، يادمون باشه كه درپايان اوايل دولت نهم به مجلس خرده مي گرفتند كه چرا قرار داد خودرو ال 90 كه براي استفاده اقشار كم درآمد تنظيم شده است را به نزديك 9 ميليون تومان رسانده ايد !!!
ناشناس
|
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
3
127
پاسخ
متاسفم برای این مردم
ناشناس
|
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
2
114
پاسخ
اگر در یک شرایط اقتصادی با ثبات با پول ملی برخوردار از ارزش واقعی، هر دلار معادل هفت تومان بود، چه خودروهایی می توانستیم بخریم!!؟؟
حالا باید گفت با 40 میلیون تومان پول بی ارزش و بی مقدار، مثلاً چند حلقه لاستیک یک خودروی مدرن می شه خرید؟ یک جفت؟ دو جفت؟ یا سه جفت؟
مجید
|
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
2
111
پاسخ
با سلام اگه ممکنه تو ضیح دهید چرا قیمت خودرو نمایندگی با بازا اینقدر متفاوته و چرا نمایندگی هی اقدام به احتکار خودرو نمودند.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
4
156
پاسخ
برادر من
همه می دانند و می دانیم دلار چرا، و با چه هدفی و توسط چه کسانی، یک شبه سه برابر شد!
ناشناس
|
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
5
275
پاسخ
واردات خودرو با تعرفه کم و بدون انحصار وارد کنندگان را ازاد کنید . موافقان مثبت بزنند
ناشناس
|
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
4
257
پاسخ
آقا یه کمپین راه بندازید
هیچکی خودرو نخره
ببینید طی مدت 2 ماه قیمت های 40 میلیونی میرسه به زیر 10 میلیون
مردم ما با هم هماهنگ و یکدل نیسنتد وگرنه این کار خیلی راحته
فقط باید دست به دست هم بدیم
قدرت مردم بیشتر از این حرفاست
محسن
|
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
4
178
پاسخ
بنده یه پیشنهاد دارم - هماتطور که می دونید تنها مشکل صنایع تولید خودرو کارگرانی است که در آین کارخانه ها کار می کنند بهترین راه این است که حقوق این کار گرها رو ماه به ماه از 70 میلیون ایرانی بگیرند (مثلا" روی قبض آب وبرق و گاز بکشند) بعد این کارخانه هارو یا بفروشند یا به تولید چیز های دیگه اختصاص بدهند و در عوض به مردم اجازه بدهند حداقل برای حفاظت از جان خود وخانواده شان ؛ مطابق سلیقه شان - شئنشان و جیبشان خودرو خارجی بخرند .
رضا
|
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۳
2
185
پاسخ
من خودم طرفدار توليد داخلی هستم ولی تا کی بايد از اين کارخانه های بی خاصيت و بی مصرف داخلی حمايت کرد واقعا یکی بايد جلوی اينها را بگيره.