در مورد پسته بايد گفت بدليل سم هاي نامرغوب چيني، كشاورز مجبور است 6 و يا 7 بار سمپاشي كند و آخر هم نتيجه نمي گيرد و برگ درختان آسيب و ريزش مي كنند در حالي كه قبلا حداكثر 2 و يا 3 بار و نتيجه مي گرفت
من یکی از تولید کنندگان محصولات سالم بخش کشاورزی هستم ودر 3 سال گذشته باحمایت وزارت جهادکشاورزی محصولاتی که در مزرعه وگلخانه خود تولید می کنم به روش بیولوزیک و بدون باقیمانده سموم وکودهای شیمیای میباشد که با مشکلات وسختی همراه بوده وباتوجه به اینکه بخش کشاورزی در کشور ما نسب به دیگر بخش ها کم سود ده می باشد وبه دلیل اینکه محصولات سالم در بازار کشور ما جایگاهی ندارد نتواسته ام نتیجه کار خودراببینم اما با این حال با عشق وعلاقه که به هموطنانم دارم به وظیفه انسانی خود عمل کرده ومحصولا ت خود رابصورت بصورت سالم دراختیار انها قرار داده وخواهم داد.
راهکار فقط بیرون رفتن دولت و ارگانهای دولتی و نیمه دولتی زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی از روند توزیع کود شیمیایی و کلا کود است.
تا آنجایی که ما میدانیم تولید کودهای آلی و زیستی جوابگوی نیاز داخل است. کافی است دستان جلوگیری کننده از کاهش مصرف کودهای شیمیایی کوتاه شوند. که این فقط خواست دولت را میطلبد.