به احترام اسارت عمه سادات حضرت زینب(س) و شهادت حضرت رقیه(س) ما مراسمی در این شب نمی گیریم و به مناسبت ماه صفر و شب جمعه شب زیارتی امام حسین (ع)به هیئت میرویم به بقیه همو طنان عزیزم هم توصیه میکنم که در این ایام مراسمی به مناسبت شب یلدا نگیرند التماس دعا. شب یلدا قدم ارام بردار -کمی هم احترام ما نگهدار - تو میبینی ربابم غصه دارست- بنی هاشم هنوز داغدارست- صدا العطش در گوش مانده-بدن های بی کفن هر گوشه مانده - شب یلدار تو هم چه نشین باش -سیه بوش غم سالار دین باش
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۹
ما هم به احترام همین یک جشن ملی که داریم این شب را با مختصر میوه ای که بسختی تهیه شده است می گذرانیم و 363 شب دیگر را در خدمت شما هستیم (یک شب دیگر هم عید نوروز، چیز دیگری نمانده است)
من خیلی خوشحال می شوم اگر دنیا در این شب تمام شود چون نه کشور ثروتمندم وجود داره تا ثروتش را به غارت ببرند نه شهرم می ماند تا با سوختی که معلوم نیست از کجا و با چه کیفیت و با چه قیمتی خریداری می شود ، آلوده بشه و نه حتی خودم می مانم که شاهد این همه بی عدالتی و ظلم باشم . ایکاش خدا زودتر تمومش کنه .
در این شب بزرگها ی خانواده خیلی خیلی دلشان می خواهد که دور هم جمع شویم و به بهانه یلدا در کنار آنها باشیم و از یک طرف نمی خواهند هزینه شب یلدا را کوچکهای خانواده بپردازند و از طرف دیگر گرانی هندوانه و....صورتشان را از هندوانه یلدا قرمز رنگ تر میکند و آدم خجالت میکشد با این مراسم خدا خودش به بزرگان کمک کند.
بسم الله
تلخ می نویسی و خدا کند که این تلخی ریشه در عداوت نداشته باشد ... دست مایه ی نا امیدی میسازید برای که برای چه
حرف حساب خریدار ندارد یا می خواهی آب به آسیاب کج فهمی بریزی... پناه بر خدا
سلام تابي جان ، امسال وضعم خوب نيست بي پولي امانم رو بريده . امسال شب يلدا بايد شرمنده زن و بچه باشم . اي كاش شب يلدايي وجود نداشت . نميدونم چكار كنم . توان رفتن به خونه سايرين را هم ندارم . چه جوري بايد توي چشمان بچه ها نگاه كنم ؟
آمد زمستانی دگر
چشمانمان مانده به در
شاید که باز آید پدر
از راه دور یک سفر
باز هم یلدا از راه رسید با خاطرات تلخ وشیرین
برای همه ما . افسوس که در اوایل زمستانی
سرد پدر برای همیشه با ما وداع کرد .