همه به خاطر داریم که در آغاز سهمیه بندی بنزین ، دولت محترم مهرورز عدالت محور ، خبر از شناور بودن قیمت بنزین آزاد دادند . بدین صورت که چون قیمت بنزین تابع قیمت جهانی نفت بوده و قیمت نفت نیز در بازار جهانی همواره با نوسان روبروست در نتیجه قیمت تمام شده بنزین نیز ثابت نبوده و نوسان دارد بنابر این قیمت داخلی و آزاد بنزین نیز باید شناور بوده و بر اساس نوسانات قیمت جهانی نفت تعیین شود ، اما با کمال تعجب می بینیم که قیمت لیتری 400 تومان بنزین که در زمان نفت 147 دلاری تعیین شد ، هیچگونه تغییری نکرده و هم اکنون نیز که نفت ، بشکه ای 37 دلار در بازار جهانی معامله می شود ، شهروندان ایرانی بنزین را به همان قیمت 400 تومان زمان نفت 147 دلاری باید خریداری کنند . سوالی که از دولت محترم دارم اینکه آیا اگر قیمت جهانی نفت افزایش می یافت و مثلا به بشکه ای 250 دلار می رسید باز هم قیمت بنزین همان 400 تومان بود ؟ !!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۳
0
0
پاسخ
طبق معمول نظرات بنده چاپ نميشه اما به هر حال وظيفه ما گفتن است.
به موارد بالا اضافه شود سوء استفاده برخي از كاركنان پمپ بنزين ها در فروش بنزين خودرو هاي عمومي كه به نرخ ليتري 400 مي فروشند در حاليكه خودشان كمتر از اين خريده اند و از كارت سوخت آزاد جايگاه استفاده نمي كنند. توصيه ميكنم به عنوان كارت و مبلغ آن هنگام بنزين زدن آزاد توجه كنيد ! جالب است ! اين همه بنزين نا آزاد آزاد از كجا مي آيد ! خدا ميداند !!!
ناشناس
|
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۳
0
0
پاسخ
اون از گراني ماشينهاي ايران خودرو با توجه به ارزاني فولاد. اين از گراني بنزين باتوجه به ارزاني بنزين خريداري شده. در بازار هم از پايين آمدن لوازم خانه خبري نيست .از گراني نفت در جهان هيج نصيبي نبرديم وديگران بردنند. اون از روابط دپيلماتيك با كشورهاي ديگه .
ناشناس
|
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۳
0
0
پاسخ
تا كي مي خواهيد به ايران خودرو و سايپا فرصت بديد...بخدا بسته....
كاري كه تركيه كرد رو بايد انجام بديم.تعرفه خودرو رو صفر كرد.بجاش قطعه سازي كرد.الان براي بي ام و تويوتا قطعه ميزنه....
ناشناس
|
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۳
0
0
پاسخ
بنزین باید گران بماند و حتی گران تر شود تا ما عادت تک سرنشین رانی را ترک کنیم و قدم به قدم تمام یارانه ها نیز باید حذف گردند.
ناشناس
|
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۴
0
0
پاسخ
الان در ترکیه که ما هستیم بنزین به نرخ لیتری دو دلارو نیم عرضه می شود ، چندی پیش 3 دلار بود که نیم دلار ارزان شده است ، کجای دنیا بنزین ارزان شده است که شما از ارزانی ان می گوئید ؟؟