این نماینده ها خیلی دیر به فکر سوال از رییس جمور افتادند . تمام این نمایند ها در کشاندن کشور به این حال و روز مقصرند . چرا تا دیروز همه این ها از احمدی نژاد تمام قد د فاع میکردند حالا منافع خودشان به خطر افتاده می خواهند همه کاستی ها را به گردن رییس جمهور بنویسند در حالی که همه کسانی که از آقای احمدی تا دیروز حمایت می کردند باید سوال شود .
اینکه با ارز مرجع خودرو و گندم وارد شد و یا گندم از کشاورز خریداری نشد و گندم داخلی به چنان سرنوشتی دچار شده است همه این اتفاقات ناگهانی رخ نداده است این اتفاقات با یک پروسه زمانی به وقوع پیوست که در آن زمان چرا همین نمایندگان محترم با توجه به اینکه مطلع هم بودند هیچ تذکری به عوامل اجرایی ندادند؟ خیلی بدبینانه برداشتم این است: هدف اصلاحی در این ماجرا دیده نمی شود بلکه یک اظهار وجود از جانب مجلس است و از آن طرف هم یک سرگرمی برای بعضی از سیاسیون داخل که بیشتر هم در متن نظام هم هستند. ظاهراً مجلس هیچ قدرتی ندارد، و از طرفی هم اجازه ندارد که صامت باشد. چرا موضوع سئوال از رئیس جمهور واردات خودرو گندم انتخاب شده است شاید به این خاطر باشد که تنها ایرادی است که دامن نمایندگان از آن مبرا باشد و رئیس جمهور هم نتواند در هنگام پاسخگویی به حاشیه رود. اگر سوال نمایندگان سمت و سوی مفاصد اقتصادی و اجتماعی و سیاسی داشت آن موقع ممکن بود رئیس جمهور از لیستی که همواره مدعی است در جیب وهمراهش هست مراجعه کند و آن وقت نتیجه سوال پشیمانی بود.
آقای احمدی نژاد میگویند شما آدم شجاعی هستید خداوکیلی راست و حسینی بگو آیا روش کشور داری شما بهتر بود یا خاتمی ، ایران امروز در دنیا چه جایگاهی دارد زمان خاتمی چطور بود ، من میزان صداقت، ایمان و شجاعت شما را در پاسخ صریح به این سوال میدانم