منظورِ رامنی از اینکه سوریه در مسیرِ رسیدنِ ایران به دریا میباشد، یعنی دریای مدیترانه و آبهایِ آزاد در غربِ سوریه! این خیلی واضح و منطقی هست که ایران برایِ دسترسی به دریای آتلانتیک، از سوریه استفاده کند به نفعش خواهد بود تا اینکه از خلیج فارس کل مسیر را دور بزند!! در ضمن اگر رامنی گاف داد، چرا اوباما گافش رو نگرفت؟!! پس اوباما هم گاف داد؟!!
بار اولش نیست که از این اشتباهات می کند. چند ماه پیش هم در یک مصاحبه با شبکه 10 تلویزیون فرانسه گفت اگر من رئیس جمهور بودم سفارت ایران را می بستم. این آقا اصلا نمی داند ایران کجاست
ین انحطاط و زوال یک کشور خواهد بود که شخصی قرار است در رقابت انتخاباتی شرکت کند که حتی یکبار به نقشه جغرافیایی منطقه هم نگاه نکرده است.اما قرار است به کشور ما حمله نظامی کند و برای ملت ما دمکراسی به ادمغان بیاورد . ملت شریف ایران حتی در روستاها هم نقشه جهان را به خوبی میشناسند . فقط باید گفت "برو عمو تو دیگه کجایی"