امیر جان درست حدس زده ای. بیشتر انارهای تفت ترش هستند ئای خیلی آّبدار و پوست نازک می باشند. بیشتر برای پخت رب از این انارها استفاده می شود.
مظفرخان
|
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
2
20
پاسخ
دست همه کشاورزان را میبوسم
ناشناس
|
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
3
15
پاسخ
کاش قیمتشون موقع عرضه در میوه فروشی هم میزدید!!!
hامين
|
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
2
10
پاسخ
يه سري هم به باغات شهرستان ساوه از شهرهاي استان مركزي بزنيد كه در توليد انار در كشور حتي در جهان مقام اول را دارد فصل چيدن انار هم در اين شهرستان شروع شده است
امین
|
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
2
15
پاسخ
آخی دلمو آب انداختی
صد دانه یاقوت
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
|
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
2
17
پاسخ
خدا قوت. اما رفته رفته با این تورم فقط تصاویر میوه ها را میتوان مشاهده کرد دیگه نمی توان لمسشان کرد و گوارای وجود کرد... ای خدا...
من منم
|
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
1
3
پاسخ
صد دانه یاقوت دسته به دسته
یادش بخیر
ناشناس
|
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
1
10
پاسخ
خداوند به كسب و كارشان بركت دهد.
فریبرز
|
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
1
4
پاسخ
این انارها رو کجا میفروشند ما که هرچی میخریم توشون سفیده و مزه خوبی ندارند .