فقط وقتی اتفاقی می افته همه حرف میزنند بعد مدتی همه یادشان میرود قبل هر کاری باید فرهنگ استفاده مردم را بالا برد به جای افزایش جریمه ها بعد جاده ها و وسایل نقلیه از بهترین نوع در اختیار مردم قرار داد
پراید 75 رو بردم معایته
سه سوت صادر شد
خدائیش جلوبندی ش داغون بود خودم چند روز بعد خرجش کردم بهتر شد
شما تصور کن 16 سال از عمر ماشین می گذره
خودم هنوز دارم فکر می کنم اونا چیه ماشینم رو ok کردن
در این حوادث همیشه صحبت از معاینه فنی وسیله نقلیه میشود در حالی که معاینه فنی خود راننده هم مهم است که ایا ایشان از نظر جسمی و روحی شرایط رانندگی دارد یا خیر خیلی از اینها به مقصد که میرسند هنوز استراحت نکرده باید بر گردند مسلم حال عادی ندارند
كرفتن درس از افتخار آفرينينان جبهه و جنگ كاريست درست ولي به چه قيمتي آيا اين آموزش را نمتوان با دعوت از اسرا و جانبازان و حماسه سازان ديگر در مدارس بيان نمود آيا واقعا رسالت آموزش وپرورش اين است . دختر من نيز بسيار علاقه مند بود در اين اردو شركت كنند تا جاييكه در ثبت نان اوليه نيز شركت كرده بود ولي با مخالفت من و مادرش با ناراحتي انصراف داد كه البته با واكنش هاي شديد مسئولين دبيرستان نيز مواجه شد تا جاييكه دبير پرورشي گفته بود 12 نمره از نمره اين ماه كم خواهد كرد درست است كه دختر من در اين حادثه نبود ولي من هم مانند آن پدران ومادران داغ ديده عمگين و ناراحت شدم آيا مسئوليني كه درقبال كنسل كردن اين سفر آن اقدام را ميكنند الان با وجود اين حادثه چه جوابي دارند آيا نبايد از نمره كاري آنها نه اندازه 12 نمره بلكه 20 نمره بايد كسر گردد آي كسي هست كه جواب آن پدر و مادر را بدهد ؟
با سلام . بازم حادثه و همهمه و بعدش فراموشی! به گذشته که نگاه کنیم از این اتفاقا زیاد داشتیم بعدش هم خبر خاصی نشده. ما عادت کردیم به این وضع. چه عادت بدی هم هست لعنتی !
این اردو ها اجباری است .دختر من در تهران در یک دبیرستان غیر انتفاعی تحصیل می کند از اول مهر به ما گفتندند در ماه اسفند این اردو برگزار میشود. من خیلی علاقمندم که بچه ها با مناطق جنگی از نزدیک آشنا شوند. اما اول باید ایمنی جانی آنها لحاظ شود.
به نظر من تنها راه کاهش تصادفات در جاده ها افزایش حمل و نقل ریلی است که هزینه احداث و نگهداری آن به مراتب کمتر از جاده است. تلفات ریلی هم بسیار کمتر از جاده ها است. کشور ترکیه نود درصد مسافرت های بین شهری با قطار است لطفا مسئولان یاد بگیرند
مشکل اینه که همه میگن کار من درسته اشکال از بقیه است. اگه می خواهیم این فاجعه تکرار نشه همه با هم باید اصلاح شویم. از جمله:
1- رانندگان بدانند که امانتدار جان مردمند.
2- تولیدکنندگان داخلی جنس با کیفیت تولید کنند.
3- نظارت بر رانندگان توسط شرکت های مسافربری ، پلیس و مردم
4- بهبود وضعیت جاده ها
5-پلیس فقط به فکر جریمه کردن نباشه بلکه تذکراتش را طوری بگه که باعث اصلاح فرایند بشه.
6- اردوهای دسته جمعی ترجیحا با کم خطرترین وسیله نقلیه (قطار) و در نظر گرفتن همه جوانب احتیاط از جمله عدم حرکت اتوبوس در شب.
یک مسئول