درود بر شما و همه هموطنان
شماره 2 بیشتر در غذا استفاده میشود
شماره 6 بر خلاف تعریفی که کردید، اصلا مزه آنچنانی ندارد و خیلی کوچک است و زود هم خراب میشه
نام اصلی شماره 13 "شریفه" است، و منبع اصلی اون شمال شبه قاره هندوستان هست و میوه ای بسیار لذیذ است.
اما هیچی خربزه، انگور، انار ، خرمالو و آلوهای ایران نمیشه :)
Kumqut همین الان در شمال کشور کشت می شود ولی هنوز صنعتی نشده و خیلی از مردم به صورت گلدانهای بزرگ در منزل نگهداری می کنند و طعم بسیار خوبی دارد به انداره بلوط ولی شکل پرتغال را دارد و ما با پوست می خوریم. خیلی خوشمزه هست.
Kumqut کومکوت
این رو ما داریم گلستان و مازندران زیاده بهش میگیم پرتقال ریزه درخت اندازه بوته گل محمدیه شیرین شیرینم نیست ترشه پوستش تلخه وقتی باهم میخوریش پوست و پوره هاش رو خوش مزه میشه