ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
چی همه تایلند رفته داریم تو ایران !!!!!!!!!!
نگین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
قیافه هاشون خیلی خوشمزه است
ناشناس
|
India
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
درود بر شما و همه هموطنان
شماره 2 بیشتر در غذا استفاده میشود
شماره 6 بر خلاف تعریفی که کردید، اصلا مزه آنچنانی ندارد و خیلی کوچک است و زود هم خراب میشه
نام اصلی شماره 13 "شریفه" است، و منبع اصلی اون شمال شبه قاره هندوستان هست و میوه ای بسیار لذیذ است.
اما هیچی خربزه، انگور، انار ، خرمالو و آلوهای ایران نمیشه :)
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
جالب بود .
محمد علی از رشت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
Kumqut همین الان در شمال کشور کشت می شود ولی هنوز صنعتی نشده و خیلی از مردم به صورت گلدانهای بزرگ در منزل نگهداری می کنند و طعم بسیار خوبی دارد به انداره بلوط ولی شکل پرتغال را دارد و ما با پوست می خوریم. خیلی خوشمزه هست.
نازگل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
اون خيار آفريقايي كه خيلي چندشه!حالم بد شد...
محمدم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
Kumqut کومکوت
این رو ما داریم گلستان و مازندران زیاده بهش میگیم پرتقال ریزه درخت اندازه بوته گل محمدیه شیرین شیرینم نیست ترشه پوستش تلخه وقتی باهم میخوریش پوست و پوره هاش رو خوش مزه میشه
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
ظاهرشون ک خیلی جالبه خدا کنه طعمشونم مثل شکلشون باشه
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۶
قدرت خدا رو ببین
اینجاست که شاعر میگه: بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
باید رفت و از نزدیک دید
ناشناس بعدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
خدا رو کولتون بره میوه ها رو ول کردین افتادین به جون هم
نظرات بیشتر