من ارشد باغبانی هستم ولی متاسفانه هیچکدوم از این میوه هارو ندیدم و این خیلی بده
فاندرازچالوس
|
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
0
0
پاسخ
هوالمولی.امیداست فارغ التحصیلان رشته کشاورزی بجای فکرپشت میزنشستن کردن باآوردن تکنولوژی این میوه هابکشورـ مثل تجربه ای که درمورد کیوی صورت گرفت ـ خودمان هم تولیدکننئه آنهاباشیم.بامیدحمایت وزارت جهادکشاورزی
ناشناس
|
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
2
5
پاسخ
اون اقا تايلند چيكار مي كرد
لئون
|
|
۲۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
1
4
پاسخ
سلام باحال بود
البته بنده هنوز بعضی از میوه هایی که تو ایران خودمون تولید میشه رو هنوز نخوردم چه برسه به اینا که میوه های اجنبی ! :) هستن.
من اهل استان فارس نیستم ولی آخرین بار که رفتم چیز نبود که در این خطه نکارن! ببرین اونجا احتمالا بهتر از زادگاه این میوه ها پرورش پیدا میکنه!
هادی
|
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
2
5
پاسخ
باید از نعمت های الهی به نحو مطلوب استفاده کرد . خدا را سپاسگزاریم از این همه نعمت که برای بندگان خود آفرید.
مرتضی مطلبی
|
|
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۳۰
1
2
پاسخ
بنام خدا بنده برای ادامه تحصیل با خانواده در مالزی زندگی می کنیم.مالزی بدلیل قرار گرفتن روی خط اسنوار دمای نسبتا ثابت داشته و میزان بارش اینجا تقریبا 8 برابر میانگین ایران است پس میوه ها با شرایط هوای اینجا می رویند واز نظر طعم همانطوریکه گفته شده است می باشد تغییرات شکل ان و نوع انها بخاطر این است