هوالمولی.امیداست فارغ التحصیلان رشته کشاورزی بجای فکرپشت میزنشستن کردن باآوردن تکنولوژی این میوه هابکشورـ مثل تجربه ای که درمورد کیوی صورت گرفت ـ خودمان هم تولیدکننئه آنهاباشیم.بامیدحمایت وزارت جهادکشاورزی
سلام باحال بود
البته بنده هنوز بعضی از میوه هایی که تو ایران خودمون تولید میشه رو هنوز نخوردم چه برسه به اینا که میوه های اجنبی ! :) هستن.
من اهل استان فارس نیستم ولی آخرین بار که رفتم چیز نبود که در این خطه نکارن! ببرین اونجا احتمالا بهتر از زادگاه این میوه ها پرورش پیدا میکنه!
بنام خدا بنده برای ادامه تحصیل با خانواده در مالزی زندگی می کنیم.مالزی بدلیل قرار گرفتن روی خط اسنوار دمای نسبتا ثابت داشته و میزان بارش اینجا تقریبا 8 برابر میانگین ایران است پس میوه ها با شرایط هوای اینجا می رویند واز نظر طعم همانطوریکه گفته شده است می باشد تغییرات شکل ان و نوع انها بخاطر این است