به دنبال حادثه تروریستی امروز جمعه 28 مهرماه 91 در مقابل مسجد امام حسین شهرستان چابهار،
دفتر امام جمعه اهل سنت زاهدان بیانیه ای صادر کرد
.
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه تروریستی مسجد امام حسین چابهار، لکۀ ننگ دیگری بر پرونده سیاه ایادی استکبار افزود و با آمیخته شدن خون شیعه و سنی در این حادثه، وحدت امت اسلامی مستحکمتر گردید ونقشه شوم استکبار نقش بر آب شد.
اینجانب این جنایت ننگین را به شدت محکوم نموده، آرزو دارم هر چه سریعتر عاملان این جنایت شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضایی گردند تا به سزای عمل ننگین خویش برسند و از ملت شهید پرور استان می خواهم که ضمن حفظ وحدت، با هوشیاری بی نظیر خویش دشمن را همچون گذشته مایوس کنند.
در پایان از خداوند منان علوّ درجات برای شهدا و شفای کامل برای مجروحان و اجر و صبر برای بازماندگان را مسئلت می نمایم.
مولوی عبدالحمید
امام جمعه اهل سنت زاهدان
بیانیه جامعه روحانیت اهل سنت زاهدان در محکومیت حادثه تروریستی چابهار
حادثه تروریستی مسجد امام حسین چابهار، یک بار دیگر نشان داد که استکبار جهانی از نماز و عبادت و مسجد- که سنگر است- وحشت دارد و همواره با کینه توزی تمام جهت حمله به نمازگزاران برنامه ریزی می کند. اگر چه این بار نیز با هوشیاری بسیج و نیروی انتظامی، توطئه دشمن آن طور که می خواست عملی نشد، اما با این وجود سبب شهادت دو نفر و مجروح شدن چند تن دیگر از هموطنان گرامی گردید.
جامعه روحانیت اهل سنت زاهدان ضمن محکومیت شدید این عمل ننگین، امید دارد که هر چه سریعتر برنامه ریزان این جنایت دستگیر و تحویل مقامات قضایی گردند تا به کیفر جنایت خویش برسند.
ضمنا بار دیگر از امت فهیم و شهیدپرور استان درخواست دارد که با هوشیاری کامل و حفظ وحدت، توطئه دشمنان را خنثی کنند، همانگونه در این حادثه خون سنی و شیعه به هم آمیخت و وحدتی دیگر آفرید.
در پایان برای شهدا علو درجات و برای مجروحین شفای عاجل و کامل و برای بازماندگان اجر و صبر از بارگاه احدیت مسئلت داریم.
این عمل تروریستی استکبار به سرکردگی شیطان بزرگ (آمریکا جهانخوار )و فرزند ناخلف او اسرائیل را محکوم نموده و شهادت این دوفرزند شجاع ایران زمین را تسلیت عرص نموده و به حامیان استکبار خواهیم گفت که راه این عزیزان ادامه دارد مرگ برتروریسم صهیونیسم .