ببينم 4 ميليون ايراني تو آمريكا زندگي مي كنن همشون اطلاعات دادن اقامت گرفتن؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
آمریکا اگه کسی بدردش نخوره بهش پناهندگی نمیده عزیزم
ناشناس
|
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
301
84
پاسخ
اوج بیچارگی ما رو ببین...اون منفی هایی که به کامنت اول و دوم دادن
فضولباشي
|
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
12
102
پاسخ
چرا اين كار را كرده وقتي دو سال به بازنشستگيش مونده هان
قلیزاده
|
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
162
51
پاسخ
این وطن فروشان ریشه های بجا مانده از ساقه های قطع شده هستند که جز خوش خدمتی به اجنبی . ارزو یا هدفی ندارند
ناشناس
|
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
14
189
پاسخ
این موضوع بیشتر به داستانهای جیمز باند شبیه است تا به واقعیت! فیلم بردار یا هر عامل رسانه ای تا حدی به مراکز مختلف دسترسی دارد که به او اجازه داده می شود آن هم در مراسم رسمی و بازدیدها. بنابر این خیال این که این آقا یا هر کس دیگری سرش را پایین بیاندازند و به صرف این که فیلم بردار است بتواند از هرجایی که عوامل بیگانه به او سفارش دادند تصویر بگیرد، کاملا غلط است. ضمنا حتی همان تصاویر گرفته شده هم با وسواس زیاد توسط مسئولان ذیربط بازبینی شده و تصویربردار یا عکاس مجاز نیست که همه آنچه را هم که گرفته است استفاده کند یا با خود ببرد. ضمنا در مورد مراکز هسته ای ، اگر قرار باشد کسی اطلاعات برساند، بازرسان آژانس که خارجی هستند به همه مراکز ما رفت و آمد دارند زمینه این امر را خیلی بیشتر دارند، تخصص آن را دارند و از نزدیک هم بازرسی می کنند.
این گونه خبرسازی نوعی جنگ روانیست تا رسانه های خارجی پناهنده شدن یک تصویربردار را خیلی بزرگ در نظر مردم جلوه دهد و خوراک تبلیغاتی فراهم کند و از طرف دیگر هم موجب بدگمانی هر چه بیشتر به کارمندان، خبرنگاران و دست اندرکاران رسانه های می شود که آنها هم در کنار سایر مردم برای این کشور و مردم زحمت می کشند.
احتمالی که بیش از همه در مورد آقای گلخنبان مطرح است، آن که ایشان فرصت طلبی کرده یعنی به جای آن که برای مهاجرت سالها تلاش کند تا ببیند می شود یا نه، راه میانبر انتخاب کرده و به بهانه ایجاد مشکل فرضی در امریکا مانده، ما هم با این تحلیل ها بهانه بیشتری به او می دهیم که به دولت امریکا بگوید من اگر برگردم، فلان و بهمان می شود.
پاسخ ها
کارمند
||
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
لازم نیست اطلاعات حتما هسته ای باشد.خبرنگاری که دائما در کنار مقامات بالای مملکت است و خبرنگار امین آنهاست می تواند اطلاعات به مراتب ارزشمند تری در اختیار امریکا بگذارد.
ناشناس
||
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
من هم با نظر شما موافقم. به نظر هم کاملاً معقول می آید. با شناختی هم که از اطلاعات و امنیت سازمان انرژی هسته ای و نیروهای توانمند این سازمان وجود دارد، بسیار بعید است که چنین سناریویی واقعاً (حتی در صورت طراحی قبلی) پیاده سازی و اجرا شده باشد. البته همه اینها توسط نهاد های مربوطه کاملاً قابل ردیابی و بررسی است. اما مسئله مهم در این میان، این است که چگونه فیلمبرداری که سال گذشته با هیئت عالی رتبه ایران به آمریکا رفته تحت بررسی و نظر قرار نگرفته بطوریکه خانواده اش را هم در همان مدت به خارج از کشور هدایت کرده و هیچ بررسی هم در مورد این موضوع صورت نگرفته باشد. بنابراین شاید بتوان سناریویی دیگر را طرح کرد این سناریو ها که بخواهند جنگ روانی با آنها راه بیندازند، لااقل برای ملت ما نخ نما شده است.
محسن
|
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
243
92
پاسخ
اونایی که منفی میدن قطعا" یا صورت مسئله را نفهمیدن یا خودشان از قماش همین فیلمبردار هستند.مخالفت در جای خودش شاید قابل احترام باشد اما وطن فروشی هرگز.
پاسخ ها
رضايي
||
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
كسي نگفته وطن فروشي خوبه ولي اگه برادر من خلاف كرد منم بگيرند و تنبيه كنند بي معنيه
و اگه كسي محكوم به اعدام هم شده باشه يك سيلي هم كسي حق نداره اضافه بهش بزنه
افراط خوب نيست من حس مي كنم كامنتها گاهي افراطي بيان مي شوند كه حاصلش تفريط مي شود
عبدالله مسلم
|
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
8
112
پاسخ
در پاسخ به اون دوستي كه گفتند بايد خانواده ايشان تحت فشار قرار گيرند بايد عرض كنم در كدام قانون شرعي، عرفي و عقلي گفته شده كه بايد خوانداده متهم را جاي وي مجازات كرد. اين حرفها با شريعت اسلام كه اصل را بر برائت مي داند و همواره بر قضاوت عادلانه تاكيد دارد در تضاد است. هيزم جهنم را براي خود داغ نكينم. به جاي مجازات خانواده ايشان بايد خود ايشان در دادگاه صالحه محاكمه شوند.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
14
68
پاسخ
کسی که وطن فروشه اهمیتی برای فامیل هم قائل نیست بنابراین گرفتن یقه فامیل فقط باعث میشه آبروی کشورمون خدشه دار بشه چه این امر نه شرعی است نه قانونی و نه عقلانی
ناشناس
|
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۶
102
22
پاسخ
چرا وقتی این اقا رفته خانوادش ممنوع الخروج نشدن مگر نباید از این افراد تضمین کافی گرفت ما عادت کردیم همیشه بعد هر اتفاق دبال این باشیم که راه چاره چیه