واقعا معلوم نیست این کشور های تازه استقلال یافته چطور جرات می کنند به خودشون این اجازه را بدهند که تصور مقابله با ایران را توی سروشون تداعی بشه و متحد این اسرائیل کثیف بشند
چرا ایران یک جواب دندان شکن به متحدان و همراهان احتمالی اسرائیل ( که کم هم نخواهند بود) نمیده که همشون حساب کارشون را از همین الان بدونند؟!؟!
مرد حسابي كدام عقل ميگه اسرائيل از آذربايجان به ايران حمله مي كنه ؟ اسرائيل اگر بخواهد همچو غلطي بكند نمي آيد دور قمري بزند و به ايران حمله بكند ؟ بلكه نزديكترين راه را انتخاب مي كنه كه از جنوب و جنوب غرب ايران است .
پاسخ ها
سهراب
||
۲۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۰
مجيد دلبندم در اون صورت بايد از طريق سوريه وعراق به جنوب وجنوب غربي وارد بشه كه اين محاله. پس ميمونه از طريق تركيه عزيز و آذربايجان بزرگوار كه هر دو نوکر اسراييل هستند .اين محتمل تر است دوست گرامي
هیچ موقع باکو حداقل به صورت اشکارا این کار را نمیکند چون خوب میداند هم مردم خودش و هم مردم ایران از چه شدت علاقه ای نسبت به یکدیگر سوای عملکرد سیاسیون دارند.
چرا ایران یک جواب دندان شکن به متحدان و همراهان احتمالی اسرائیل ( که کم هم نخواهند بود) نمیده که همشون حساب کارشون را از همین الان بدونند؟!؟!