حدود 50 سال پیش در فردوس (اسلامیه فعلی )ساختمانهایی بقد و قامت یک بنای معتبر و بنام -شیره پز خانه- این کار را با تشریفات سنتی به انجام میرسانید. حیف که ان ادمها و ان بناها وان سنتها چنان از بین رفتند که گویی :نه از تاک نشان ماند و نه از تاک نشان.
شهراد
|
|
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
0
1
پاسخ
کارشون خیلی قشنگ و دوست داشتنیه صداقت و صمیمیت هم تو مردم قدیم
ناشناس
|
|
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
0
1
پاسخ
اگه غیر بهداشتیه پس چرا قرن ها ملت میخوردن و هیچیشون نمیشد؟ ما انسان های مدرن بدن خودمون رو بد عادت کردیم.به قول معروف اب بندی نشدیم! به هر حال.این شیره با ارده خوردن داره! خیلی ساله یه ارده شیره مشتی نخوردم.
نيما
|
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
0
1
پاسخ
ةقايون و خانم هاي پاستوريزه و هموژنيزه:فكر مي كنيد ميريد نانوايي شاطر از اون پيرمرد زحمت كش تميزتره؟! يا شيريني پز هاي ما در قنادي و يا آشپز هاي ما در رستوران ها و يا ساندويچ فروشي ها؟ و يا هر نوع محصول كارگاهي كه ما در هنگام توليد خبري از بهداشت اونجا نداريم!
دختری از جنوب
|
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
0
1
پاسخ
اگه از چکمش ایراد میگیرید برید لبنان تا ببینید اونا با پای لخت شیره میگیرن
كارشناس
|
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
0
1
پاسخ
شيره فقط شيره خوزنين
برديا
|
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
0
1
پاسخ
دوستان بهداشتي، با اين چكمه گل لقد نكردن كه! مخصوص همين كار هست و مطمئنم پس از هر بار كار كاملا شسته ميشه.
گلچین
|
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴
0
2
پاسخ
واقعا این شیره خوردن داره. بدون استفاده از مواد شیمیایی. عالیه