اولین اتومبیل هم مال ناصرالدین شاه بوده در تهرون اولین چاه نفت هم در اطازاف قصر شیرین بوده توسط دارسی هم حفاری شد ولی بدلیل مشکل در صادر کردن نفت دارسی کار را رها کرد این چاه بعدها به عثمانی واگذار گردید و همراه منطقه نفتخانه خانقین و سلیمانی در عراق
خدمت دوستان آبادانی عرض کنم که کشف و استخراج نفت در مسجدسلیمان در سال ۱۲۸۷ و احداث پالایشگاه آبادان در سال ۱۲۹۱ میباشد و اولین امکانات نظیر اولین راه آهن اولین فرودگاه و مواردی که دوست خوبمون نوشته ابتدا در مسجدسلیمان ایجاد شد هر چند ؛ چند سال بعد در آبادان نیز همین امکانات ایجاد شد و خدمت دوست عزیز تبریزی عرض کنم اولین نیروگاه تولید برق در منطقه تنبی مسجدسلیمان ساخته شده (نیروگاه برق آبی)
مسجد سلیمان و بندر انزلی در صدر تمام شهر ها هستند دلیل آن هم انگلیس ها در مسجد سلیمان و روس ها در شمال بودند که اولین ها را برای راحتی مستشاران خود به ایران آوردند .اینم دو از هر حیث رکورددار هستند. اگر جستجو کنید خودتان در می یابید که بعدا از این شهر ها به تهران و تبریز تکنولوژی وارد شد. از خود ایران که عرضه نبود.