برخي كاربردهاي هارپ
١- ایجاد موج Extreme Low Frequency) ELF) با فرکانس از ١ تا ٢٠ هرتس به توسط آیونوسفیر، که با برخورد امواج هارپ تولید شده و سپس به زمین فرستاده می شود و تا اعماق ٣٥ کیلومتری زمین نفوذ نماید که پس از برخورد به لایه های مختلف زیر زمینی تولید صدا نموده و در پی آن ایجاد زلزله می نماید.
- با قابلیت تکنولوژی "ترموگرافی" می تواند کلیه اطلاعات معدن های زیر زمینی کره زمین را در اعماق کم شناسایی کند و کلیه تاسیسات زیر زمینی کشورهای دیگر را دقیقا زیر مطالعه قرار دهد.
٣- ایجاد سونامی، خشکسالی، آتش فشان، سیل ها، طوفان هایی نظیر طوفان کاترینا در نیواورلئان (New Orleans) طوفان گانو عمان.
٥- ایجاد اختلال و کنترل فرکانس های نوری مغز در سطوحی به وسعت شهرها و کنترل انسانها از راه دور و ایجاد غش و تولید وهم در مغز انسانها.
٦- ایجاد اختلال در جریان برق و قطع برق شهری و اختلال در کار کامپیوتر هواپیماهای مسافربری (مقاله ای از شرکت بوئینگ (Boeing) در این رابطه بخوانید)، جت های جنگنده، کشتی ها، زیر دریایی ها و غیره.
واقعا تو کشور ما این همه اطلاعات زمین شناسی کمه که دوستان از این حرف ها میزنند؟
تو را به خدا برید کمی مطالعه کنید. بزرگترین نیروی دنیا نیروهای تکتونیکی هستند و بعد از آن نیروی هسته ای و هزاران برابر کوچکتر از این دو نیروی انفجار باروت می باشد.
کدوم آدم عاقلی گفته نیروی باروت می تواند چنین زلزله ای با این دامنه و با این وسعت ایجاد کند؟
اصلا هیچ می دونید برای جابجایی نیم متر در عمق ده ها متر در طول چندین کیلومتر چه نیرویی لازم است؟
اگه هارپ باشه اونم بتونه قدرتي معادل 6 ريشتر توليد كنه چرا تو مناطق روستايي تبريز ميتونستن تو اراك،پارچين يا بوشهر ايجاد كنند
اگه قصدشون ترسوندن مردم بوده خوب تهران بهترين گزينست در ضمن من همه مطالبو در مورد هارپ خوندم
دستگاه هارپ بیشترین کاربردی که میگن میتونه داشته باشد تغییرات آب و هوایی در یک منطقه از طریق تاثیر بر جو میباشد وشایعه بارشهای کم در سالهای اخیر تحت تاثیر آن بوده از آن لحاظ است
خیالتون راحت