ناشناس
|
-
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۴
بر تمام سياستهاي آمريكا توسط لابي صهيونيست نظارت مي شود، چگونه ممكن است اين گزارش توسط چندين نهاد اطلاعاتي كه همگي به اين لابي مرتبط هستند به نفع ايران باشد؟! اين گزارش بدنبال منحرف كردن اذهان عمومي از موضوعي مهمتر است كه سياستمداران و تحليلگران ما بايد بدنبال رمز گشائي آن باشند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۴
با سلام
تفسیر بسیار عاقلانه و فنی می باشد,
مگر ما تا به الان منتظر تایید یا رد آمریکا یا هر کشور دیگری بوده ایم که حال با خوردن یک کشمش گرمیمان کند و با خوردن یک مویز سردی, مملکت صاحب داردو سیاست آن مشخص و مدون است طرف مقابل ما هم هیچ کشوری نیست که حالا بخواهد اظهار نظر کند ,
ما NPT را پذیرفته ایم طرف ما هم آژانس می باشد , آیا واقعا اگر سازمانهای اطلاعاتی ما در باره آنها خبری را اعلام نمایند آنها پاسخی در سطح سران خواهند داد, این گزارش NIE تنها یک ارزش دارد که اگر هم راست بگویند و اطلاعاتی در دست داشته باشند، بايد بررسي شود که اطلاعات درست یا غلط از چه ناحیه ای در حال هرز رفتن می باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۴
تحلیل کاملا خوب و درستی کرده اید ، انتظار داریم مسئولان سیاسی وامنیتی کشور بصورت واقعی وبدون احساسات با این مسئله برخوردکنند: آنها باعلم کامل اعلام می کنند که ما تا سال 2003 بدنبال صلاح هسته ای بودیم ،پس یا ازاین گونه اخبار می خواهند بهره برداری سیاسی کنند ویا واقعا بطور کامل بروضعیت اطلاعاتی درون کشور با خبرهستند که درهردوجهت سودی برای ما نخواهد داشت ونیاز به این همه شور وشوق نداردکه مسئولین ما به آن دامن می زنند،بنشینیم قضیه را دقیق کارشناسی کنیم وبی خودی دچار احساسات نشویم .
ایرانی سربلندباشید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۵
تحلیل خوب و دقیقی بود. ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۸۶/۰۹/۱۷
با سلام و تشكر از تحليل شما بايد به نوبه خود بگويم كه خوشبينانه ترين تحليل از اين ماجراي جديد تبليغاتي همانطور كه شما هم اشاره داشتيد اين است كه امريكا با اينكار مي خواهد روابط حسنه با ايران برقرار كند و به قولي چراغ سبزي به ما نشان دهد كه اين تفكر بسيار ساده انديشي مي باشد. بنده به عنوان يك ايراني در اين انديشه هستم كه چرا بايد مسئولين ما اينقدر ساده به موضوع نگاه كنند. در دنياي امروز مردم و سياستمداران تمام گزارش را مي خوانند حال اينكه مسئولين ما نه در داخل بلكه در جو بين المللي هم تنها بخشي از گزارش را كه به سال 2003 به بعد اشاره مي كند مي بينند و به قول شما روي ديگر سكه را فراموش كرده اند . نمي دانم كه مسئولين ما در خواب هستند و يا خود را به خواب زده اند ولي اميدوارم كه در خواب باشند چرا كه از قديم گفته اند كه كسي را كه خواب باشد مي توان بيدار كرد ولي كسي كه خود را به خواب زده باشد نمي توان بيدار كرد .
انشاءاله كه بتوانيم در كنار الطاف الهي و دعاي خير آقا امام زمان در صلح و ثبات به علوم روز برسيم .