اینها میخواهند با پنبه سر ایران را ببرند باید دقت کرد. نباید به این استقبالها دلخوش بود.ایران باید از قطر و عربستان بخواهد از نفوذشان بر تروریستها برای توقف کشتار مردم مظلوم سوریه استفاده کنند . در پاسخ وزیر خارجه مصر باید بگویند حکومت بشار اسد سختی اوضاع را با خون و گوشت خود حس میکند اما بهتر است سایر کشورهای اسلامی با درک صحیح اوضاع و عدم حمایت از تروریستها مردم سوریه را در وضیت بدتری قرار ندهند . استراتژی ایران باید روشنگرانه ، صریح و بی تعارف ، و حمله ورانه باشد نه دفاعی و نرم . شرایط سخت با تعارف نمیسازد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
خوب میگفتی . . . دیگه باید چکار کنه ؟ !
ناشناس
||
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
با همین استراتژی حمله ورانه با بیشتردنیا الان مشکل پیداکردیم.متاسفم برات با این طرز فکر.دین عزیزمون اسلام پیام آور رعفت شفقت وصلح هست.
ناشناس
||
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
آقای ناشناس دوم. دین عزیزمون میگه اشدا علی الکفار، رحما بینهم. مناققینم که دیگه از کفار بدتر میدونه.
ناشناس
||
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
اقتدار به این نیست که با همه در بیفتی،اقتدار به اینه که در عین حالی که قوی و قدرت مند هستی تا جایی که میشه با همه با گفتو گوی منطقی و صلح و آرامش و دوستی برخورد کنی.
ارش
||
۱۶:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
دين اسلام پيام آور صلح و رافت هست البته نه با دشمناني كه هر روز دارن توطئه ميكنن و ضربه ميزنن. اسلام نگفته مهرباني كن در حالي كه دشمن داره بنيانتو از جا ميكنه
عبدالله
|
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
65
267
پاسخ
با اینکه در مواردی منتقد احمدی نژاد هستیم ولی این کارش بسیار صحیح بوده است.
ضياالديني
|
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
15
151
پاسخ
يا الله
در هر صورت ما بايد واقع بين بوده و از احساسات فاصله بگريم .
محمد
|
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
37
92
پاسخ
با همه موارد احمدی نزاد مشکل دارم الا کله شقی ایشون ومطمئنم اونجاهم همین کار رو میکنه
حسين
|
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
15
145
پاسخ
در روابط ديپلماتيك اين موارد عادي مي باشد و چيز عجيب و غريبي نيست & در ضمن ايران مواضع قطعي خود را اعلام كرده است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
آفرین !
به این میگن دوری از حاشیه . امیدوارم مواضع ایران تغییرنکنه
محمد از قم
|
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
17
176
پاسخ
بسمه تعالی
با جدایی و فاصله به جایی نمی رسیم و امروز در هر زمینه حتی فرهنگ تهاجمی زبان دیپلماسی کارامد تر است!
تجربه نشان داده هرچه بیشتر در صحنه های سیاسی حضور داشته ایم موفق تر بوده ایم .
ناشناس
|
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
342
191
پاسخ
دکتر احمدی نژاد زرنگ تر از این حرفا است!!!!!!!!
مسعود
|
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
21
143
پاسخ
کشور دوست و مسلمان عربسطان(اینو واسه اونایی گذاشتم که قیافه ادبی میگیرن همیشه) سالهاست که داره با ایران دوستی میکنه و نیازی نیست سوریه رو بهانه برای دوستی قرار بده همون زمان که چراغ سبز به غرب نشون داد که شما نفت ایران رو تحریم کنین من بهتون نفت میرسونم و شیر فلکه ها رو باز کرد دوستیشون به اعماق وجودمون نفوذ کرد.
بسيجي
|
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
24
81
پاسخ
دوستان جرا فكر نمي كنيد اصل جلسه براي تحت شعاع قرار دادن جلسه سران عدم تعهد جند روزه ديكه تهران نيست؛جه الزامي داشب جند روز صبرميكردند تهران حرف ميزدند
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
به همین خاطر بود که ایران در سطح بالایی شرکت کرد تا به خواستۀ دلخواهشان نرسند
موسوى نسب
|
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۵
14
114
پاسخ
خدايا دراين ماه خدا اسلام ومسلمين رابهم نزديك فرما