ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
آخه چی بنویسم که چاپ کنید؟؟؟؟؟
جوجو
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
خدا رحمت کند رهبر کبیرمون امام خمینی (ره) رو که چه حرف قشنگی در نطق معروفش در ۴ آبان ۱۳۴3فرمود:
"آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر و شوروى از هر دو بدتر و همه از هم پلیدترند"
100
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
سلام

ای دوستان و برادران روس گرامی .... دیگه تحریمی مونده که خودتون با آمریکایی ها تصویبش نکرده باشید !؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
اینم از روسیه !! میخوان 10 سال دیگه رد بشه بعدا اس 300 بدهند که دیگه کاملا به درد نخوره. در شرایطی که الان دارند به عربها اس 400 میفروشند. پول این مردم رو چند سال نگه داشتند حالا خسارت هم نمیخوان بدهند عجب رویی دارند.
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
اگر غیر از این بود جای تعجب داشت از روسیه بیش از این توقعی نیست
ناشناس
|
Canada
|
۰۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
با سلام
در شرایطی که ایران در صحنه بین الملل هیچ دوست بدرد بخوری ندارد شکایت معقول بنظر نمیرسد.چون جامعه بین الملل و دادگاه بین المللی نیز از ایران حمایت نخواهد کرد.اگر چه روس ها اصلا قابل اعتماد نیستند ولی باید با سیاست رفتار کرد و از پتانسیل انها استفاده نمود.در ضمن من صد در صد مطمئنم که ما خودمان قادر هستیم بهتر از انرا بسازیم در صورتیکه خود را باور و از متخصین حمایت عملی کنیم نه حرفی.من که رشته ام چیز دیگری است این اعتماد را بخودم دارم که اگر از نقطه صفر هم شروع کنم میتوانم از ان بهترش را بسازم چه برسد به متخصیصن امر.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
این نشون میده که هر کشوری دنبال منافع خوذشه
معاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
کشوری که به خاطر چند تا موشک میتونه به راحتی ما رو جلوی تمام مشکلات تنها بزاره فقط به خاطر منافع خودش چطوری ممکنه مورد اعتماد باشه
محمد حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
روسیه حرف مفت میزنه فک کردید روسیه عاشق چشم و ابرو مردم ایرانه که از ایران حمایت میکنه؟ من میگم نباید شکایت خودشونو پس بگیرن.خود روسا هم از دشمنی ایران و امریکا دارن سود میبرن به خاطر همین امکان نداره با امریکا در مورد ایران هم نظر بشن.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۱
شما روسها از آمريكائيها نامردتريد. دست برداشتن از شكايت خيانت به ملت ايران است.اصلا ما حمايت موزيانه شما رو نخوايم كي رو بايد ببينيم.
نظرات بیشتر