حبیب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
به نظرم اینکه باید به منافع ملی فکر کرد درسته واینکه جناح ها در ایران ملی فکر نمیکنند هم درسته.واقع بینانه اینکه گروه های مبارز سوری برای کشور ما تهدید کننده هستند وبه گمانم بشار اسد در بین مردم خودش هم محبوبیت بیشتری از گروههای مبارز دارد واگر عاقلانه تن به اصلاحات میداد و وبا ساز وکار قانونی وانتخابات به جنگ مخالفانش میرفت برنده بازی بود . از سویی بر خلاف نظر نویسنده مقاله معتقدم اگر اصلاح طلبان در ایران حاکم بودند این راه حل مقبول سوریه واقع می شد ومصیبت سوریه ناشی از تبعیت از مشاوره های ایران است. والبته امروز با نشست مشورتی تهران شکست سیاست ایران هم در زمینه سوریه به وضوح روشن شد عاقلانه آنست که از همین حالا به فکر یافتن جایگاه خود با تغییر رویکرد تنگ نظرانه وتک بعدی باشیم.
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
ديكتاتور خوب و بد نداريم . اسد هم يك ديكتاتور است چون سالهاست بدون انتخابات . در قدرت مانده است . اسد هم همانند مبارك و قذافي و بن علي و ... ديكتاتور است چه فرقي مي كند؟ فقط مانده ام صدا و سيما و ... به زور مي خواهند به مردم القا كنند كه اسد ديكتاتور نيست و لااقل بگويند ديكتاتور خوبي است!!
حميد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۹
يادمان باشد در بين تمام كشورهاي عربي كه تا حالا انقلاب رخ داده در اين يك و اندي سال اخير. در سوريه بيش از هر كشور ديگري خونريزي شده است. چطور مي توان گفت كه سوريه آرام است يا اينكه بشار اسد آدم موجه و مشروعي است؟!
kazem
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
تابناک ....همه اش در لفافه نوشته ای چرا روشن تر بیان نمیکنی که حرف حسابت چیست؟
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
نظرات خیلی از دوستان برایم قابل هضم بود اما آن دسته ای که میگویند با سقوط بشار اسد امنیت ملی ما به خظر میافتد را نمیفهمم مگه خون ما از مردم سوریه رنگینتره مگه اونا حق زندگی ندارند واقعا برای این دست آدما متاسفم که اسم خودشون را گذاشتن مسلمون
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
آقا من جزو هـمون عوامی هـستم که فرمودین. بی زحمت من رو روشن کنید چه جوریه که این مخالفتا و تظاهـرات در یه کشورایی اسمش میشه بهـار عربی و بیداری اسلامی ولی به سوریه که میرسه میشه فتنه؟
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
1- اگر منظورت از ایرانیان نویسنده مقالات و سایتهای خبری است که این ها رو نباید به پای مردم گذاشت نهایتاً نظر اون رسانه یا سایت است
2- بر خلاف نویسنده مقاله فکر می کنم مردم کاملاً هم می دونن که در سوریه چه اتفاقی داره می افته. فقط شما به من بگو مردم کجا می تونن حرفشون رو بزنن
3- اگر هم فرض کنیم مردم نمی دونن تو سوریه چه اتفاقی در حال رخ دادنه مقصر کیه مردم یا رسانه ها؟ صدا و سیما چقدر واقعیات رو منعکس می کنه؟ روزنامه ها چقدر اجازه دارن بنویسند؟ به عنوان نمونه سایت تابناک چقدر واقعیات رو نوشت؟ از پناهنده شدن افسران ارتش سوریه مثلاً سرتیپ طلاس چیزی نوشت؟ از فرار نخست وزیر سوریه چیزی نوشتید؟ صدا و سیما منعکس کرد؟ از کشته شدن نوزده هزار نفر چی؟
4- اون کسی که نمی دونه یا نمی خواد بدونه تو سوریه چی می گذره مردم نیستند مسولین هستند. اون کسی که منافع ملی رو نمی شناسه مسولینند. وقتی بعد از کشته شدن نوزده هزار نفر و بمباران شهرهای مهمی مثل حلب وزیر امور خارجه می گه در سوریه همه چیز آرومه نتیجش اینه که چند روز بعد 48 نفر ایرانی رو گروگان می گیرن
5- مسولین بیان بگن منافع ملی ما در سوریه چیه تا مردم قضاوت کنند. سایت شما یه تحلیل بنویسه و منافع ملی رو تشریح کنه تا اونوقت ببینیم حمایت بی چون و چرا از اسد جز منافع ملی ماست یا منافع یه عده خاص
6- اینقدر که صدا و سیما از کشته شدم معترضین بحرینی می گه ای کاش در مورد نوزده هزار نفر کشته تویه سوریه هم می گفت. مگه مردم سوریه انسان نیستند؟ مگه مسلمان نیستند؟ اگه خلیفه بحرین تانک آورد بشار اسد که با هواپیما بمباران کرد. اگر منفعت ما (یه عده خاص) حمایت از کشتار مردم سوریه به دست اسد است پس نباید به عربستان هم خرده بگیریم چون که منافع اونها هم در حمایت از کشتار مردم بحرینه.
7- من قبول دارم که مخالفین اسد هم در کشتار مردم سوریه مسوول هستند اما قطعاً مسوولیت اسد بسیار بیشتر است چون که اولاً به عنوان حاکم کشور مسوولیت مستقیم دارد و در ثانی تعداد کشته های ناشی از حملات ارتش با توپ و تانک و هواپیما و هلی کوپتر قابل مقایسه با کشته های مخالفین نیست
8- مهمترین وظیفه ما به عنوان یک انسان مسلمان مخالفت با کشتار انسانها به خصوص غیرنظامیان و زنها و کودکان است. چه در مصر چه در بحرین یا لیبی یا سوریه یا فلسطین یا ایران
رضا از تبریز
|
United States of America
|
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
نباید از کلمه مسلمانی و اسلام در چنین مواقعی صحبت کرد.بهتر است بگویم تامین منافع ملی.در مسائل فلسطین و اسرائیل ما از مردم مسلمان فلسطین حمایت کردیم.و در لبنان از حزب الله. پس چرا از مردم شیعه آذربایجان در مقابل ارمنستان حمایت نکردیم.و یا از مردم مسلمان چین. و از چچنها در مقابل روسها؟پس بهتر است در حمایت از ملتها از کلمه اسلام و مسلمانی حرف نزنیم. بگویم به خاطر منافع ملی.من در سفری که قبلا به سوریه داشتم. نشانه های از حکومت اسلامی در انجا پیدا نکردم.سوریه توسط حزب بعث و در راس آن بوسیله آقای اسد اداره می شود. همانطور که عربستان تحت حمایه امریکاست. و توسط امریکا هدایت و اداره می شود. سوریه نیز تحت حمایه روسیه بوده و توسط روسیه پشتیبانی و هدایت می شود.روسیه در خاک سوریه دارای پایگاه نظامی است.و اگر پای روسیه و چین وسط نبود. امریکا تابحال به سوریه حمله نظامی کرده بود.این جنگ در واقع جنگ روسیه و امریکا است.در کنار آن به خاطر پله ارتباطی ایران و حزب الله لبنان برای ایران دارای اهمنیت بالای است.نابودی حکومت اسد مساوی است با نابودی مقاوت حزب الله لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی اسرائیل.حضور حزب الله لبنان در مرزهای اسرائیل. به معنی حضور ایران در مرزهای اسرائیل است.و با این حضور اسرائیل جرات حمله به ایران را پیدا نخواهد کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
ایرانیان نمی‌دانند در سوریه چه خبر است یا برخی از ایرانیان؟
تابناک واقعا در مورد خبر قاچاق سلاح شیمیایی قذافی به سوریه با توجه به تهدید وزیر خارجه شون به استفاده از این سلاح ها از خواننده چه توقعی داری؟
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۰
منم اکثر نظرات و دیدم
تقریبا توی همه نظرهایی که یه جورایی از سوریه حمایت شده بود منفی ها خیلی بیشتر از مثبت ها بود
نمیدونم چی درسته چی غلط اما هرچی هست امیدوارم خیر باشه و به نفع مردم ایران باشه.
آمین
نظرات بیشتر