ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
اين ميتواند سندي باشد براي ايران كه به مجامع بين المللي از طرق مختلف حتي شكايت فشار بياورد براي محكوم كردن رژيم صهونيستي
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
همين كتاب قصه رو ميگي سند!!!!
از اين بزرگترش رو هم داريم اما كو گوش شنوا!!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
باید اسرائیل را نابود کرد. شکایت از یک موجودیتی که اصلش زیر سوال است و یک غده سرطانی است که باید ریشه کن شود، به چه دردی می خورد. اسرائیلی ها بسیار خوشحال خواهند شد که یک جوری آنها را برسمیت بشناسیم. البته درخواست از پلیس بین الملل برای تعقیب بین المللی روسای موساد بعنوان تروریست کار درستی است و این کتاب و سایر اسناد خیلی روشن کمک می کند بویژه که ادعای این کتاب به استناد اظهارات مقامات است و تابحال هم هیچکس آنها را رد نکرده است. سکوت علامت رضاست. این اسناد باید بدرد تعقیب بین المللی روسای موساد بخورد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
ماجرای مک فارلین را مرور کنید
همچنین 8 سال فروش اسلحه به ایران توسط همین جاسوسان خانگی را(1980-1988)
به طریقی موید این نوشتار و کتاب می باشد
ناشناس
|
United States
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
خب تحلیل بالا می تواند از این جهت مورد توجه باشد که اسرائیل بیشتر از توانش پروپگان می کند. این درست است. اگر حلقه های متعددی چون جنگ 33 روزه، عمق استراتژیک و ... را کنار هم بگذاریم، اسرائیل بسیار بیش از توانش ادعا دارد. ولی این نکته خیلی حائز اهمیت است که ما در مقابل اسرائیل نباید فقط به مسائل هسته ای حساس باشیم. اسرائیل یک دشمن درجه یک برای ملت های خاور میانه و جهان است. اگر به ریشه های خشم هیتلر در قبال یهودیان نگاه شود آنگاه پی خواهیم برد که دلیل عمده واکنش های آلمان نازی برعلیه یهودیان همین خود برتر بینی آنها بوده است. یهودیان بطور کل و اسرائیلیان بطور اخص نمی خواهند هیچ کشوری روی پیشرفت و بهروزی را ببیند. این فقط در مسئله هسته ای نیست بلکه آنها به همه چیز ما کار دارند. خواهشم از نیرو های اطلاعاتی این است که هوشیارتر باشند و حساسیت هایشان فقط هسته ای نباشد بلکه همه چیز. این امر وظیفه دولت ها را صد چندان می کند چون باید بفهمند که دیگر زمان آزمون و خطا سپری شده است. و باید از همه امکانات و توانایی های نیروی انسانی ملی بهره جست تا در مقابل این عقرب زمانه پیروز بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
آنچه واقعیت دارد این مهم است که اسرائیل حتما در ایران عملیات جاسوسی می‏کند، همانطور که ماهم اگر بتوانیم در اسرائیل چنین خواهیم کرد . این کتاب داستان است ، بیشتر شبیه فیلم جیمز باند می‏باشد. واقعیت توان محدود ولی موثر در حوزه اطلاعاتی است و این کتاب فراتر از حد نیروهای اطلاعاتی و توان ایشان است . طرح این کتاب در مطبوعات بیشتر مانند نشر اخبار زرد است.
muhammad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
مطممعنم این اسرائیل عوضی به ترور دانشمندای هسته ای ما ادامه میده سربازای امام زمان باید هوشیارترازقبل باشن.
مرگ بر اسرائیل
امرایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
به نظراین یک فضاسازیست برای ایجادنوعی احساس ناامنی وتضعیف روحیه والا اسراییل مراحل روبه زوال ونابودی خود رابعد انزوا خواهد دید اسراییل هیچ سگی نیست هیچ سگی نیست زمان محو شدنش به حول قوه الهی نزدیک است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
این کتاب چند هدف دارد:
1- تیرگی بیش از پیش روابط ایران با همسایگانش و دعوت به محاصره بیشتر ایران در صورتیکه آذربایجان و کردها متعلق به ایران هستند
2-خط دادن به سیستم اطلاعاتی کشور تا با انجام کارهای عجله ای ناراضی تراشی کند
3-سوق دادن کارهای اطلاعاتی ایران به داخل کشور نه خارج
4- اجبار به له رفتن سیستم اطلاعاتی ایران
5- غرب کاملاً برای جنگ آماده است فقط دنبال بهانه میگردد و خیلی برایشان مهم است که این بهانه از ایران سربزند و چون انتخابات آمریکا در پیش است انگلیس جنایتکارپیش قراول این جنگ است و همه بهانه ها از کانال وضعیت سوریه پیگیری میشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۱
شایدم این یه کتاب کد گذاری باشه برای اطلاع رسانی به رابطاشون در سراسر دنیا