ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
حج عمره مستحب است و واجب نیست و پول آن را می توان در هزاران راه خیر و بعضا واجب در داخل کشور خرج کرد--با تشکر فراوان از تابناک.
شایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
نرفته و نمی‌روم چون استطاعت‌اش رو ندارم ولی فراموش نکنیم که حکومت ایران هم در تحریک سعودی ها بی‌تقصیر نیست.
(من دو سال است که گهگاه کامنت گذاشته‌ام ولی یکی را هم محض رضای خدا منتشر نکردید و این آخرین هشدار است).
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
با سلام
من اواخر اردیبهشت ماه امسال لیاقت سفر به عمره مفرده را داشتم، به جرات میتوانم بگویم شاید عربستان برای مدت کوتاهی این وضع را ادامه دهد ولی به دلیل اینکه منافع اقتصادی خود را در ضرر میبیند به هیچ وجه این کار را برای مدت طولانی ادامه نخواهد داد.
ولی به عنوان یک ایرانی میتوانم بگویم تحریم حج از طرف ایران برای مدت یکسال کلیه زائران سالهای بعد را از حیث تهمت و افترا و بی احترامی بیمه خواهد کرد و چنین اعمالی از طرف وهابیت سر نخواهد زد.
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
علی جانم واضح تر به قضیه نگاه کن عربستان به جای کسانی که منع میشوند سهمیه جاهای دیگر را زیاد میکند و در درآمدش تغییری حاصل نمیشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
اگر براي خدا ميروي نرو چرا كه خدا راضي نيست .با اين پول ميتواني غمي را ازدلي بردار ي، غمي كه اين روزها بسيار زياد پيدا ميشود.
اگر براي گردش ميروي بسلامت
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
فتح مکه...
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
با تمامی نظرات موافقم اما دوستان نرفتن نشانه پیروزی عربستان میشود حج نباید سیاسی شود با هر اتفاقی جلوی حج گرفته شود درست نیست به نظر من باید بیشتر رفت.
حسین یاری
|
United States
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
سلام .عبادتی بنام حج عمره وجود ندارد .شایدنظرتان عمره مفرده می باشد که ان هم مستحب است.وبهتراست دراین موردنظرمراجع راجویا شد(متخصصین امورمذهبی)
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
یه چیزایی در مورد نفی سبیل خونده بودم. یعنی در رفتن به کشور وهابیون صدق نمیکنه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
به نظربنده اگرایرانی هابه مکه نروندعربهاازگشنگی خواهندمردنرفتن بهترازرفتن است
محمد
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۳
ایا کسی در این مملکت میداند 5 میلیارد دلار در سال یعنی چی؟سالی ده هزار میلیارد تومان بابت تسبیح بلاستیکی و سجاده چینی از کشورماخارج میشود.یعنی سه برابر بزرگترین اختلاس تاریخ کشور.هرسال هرسال هرسال...
نظرات بیشتر