به خبرنگاري که اين موضوع رو نوشت بايد افرين گفت...
محمد
|
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
3
29
پاسخ
خبر خوشحال کننده ای بود اما مشکل اصلی اینه که امثال مهسا که به کمک نیاز دارند خیلی زیاده .نباید نوع کمک ها به سبک شاه عباس باشه. کمک ها نهادینه و قانونمند باید باشه. در اقصی نقاط ایران امثال مهسا زیادند. چون گزارشگر دلسوزی وجود نداره خبر ها پوشش داده نمیشه.فرق ما با غربی ها دقیقا در همینه. اونها همه چیز را قاعده مند کردند و ما بی اعتنا و سرخوش تفریح شمال می رویم و یکدفعه متوجه مشکل بچه معصومی به نام مهسا می شویم. هیچ می دانید در نقاط کور و پرت ایران چه معضلاتی وجود داره ؟ حتما باید خبری بازتاب پیدا کنه تا خون ایرانی مان به جوش بیاد ؟ دست برداریم از این ایرانی بازی .یعنی چی که مدام می گوییم فقط ایرانی ها مهربانند و دلسوز. اگر اینگونه بود که می بایست مشکل مهسا زودتر از این ها حل می شد.کمی به فکر این بیفتیم که اصول انسانیت و قاعده مند شدنش را یاد بگیریم. توهم داریم ما ایرانی ها.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
1
5
پاسخ
خدا کمکش کنه.
امیر
|
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
0
11
پاسخ
شاید نوشته من مربوط به این موضوع نباشه ولی جوابیه برای کسانی که فکر میکنند خوانندگان این سایتها افراد بیخیال و غربزده و هزار چیز دیگه هستند.ببینید اینجا انسانیت و حس نوع دوستی غوغا میکنه.آفرین بر همه کسانی که کامنت گذاشتند و لایک کردند و نشون دادند که با همه دردسرهیی که داریم حداقل روحمون را هنوز نفروختیم.
ناشناس
|
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
0
11
پاسخ
از پزشکان وهمه کسانیکه شادی را به زنذگی این کودکان داده اند سپاسگذارم.
ناشناس
|
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
1
7
پاسخ
خداوند اجرتان دهد
ناشناس
|
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
0
8
پاسخ
واقعا خوشحال شدم
ناشناس
|
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
1
9
پاسخ
انشا..خدا ایشان را خوب کند و پزشکان عزیز هم در کارشان موفق شوند
محمد حسین
|
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
4
4
پاسخ
خداروشکر.این مسئله از دو جهت خیلی اهمیت داره:
1-شما واسه چند روزی اخبار تازه دارید و مهسا و خونوادشو مدیون تابناک میدونید!!
2-مسئولان هم از این ماجرا سود میبرند!!
قوربونت برم خدا،این دختر بیچاره و خونوادش فقط به سلامتیش فکر میکنن،ولی تو خودت حتما از دل تابناکی ها و مسئولان بی مسئولیت خبر داری