مرتضی
|
United States
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
نشست گروه اقدام سوریه بدون ایران؟

آیا غرب از نقش ایران در سوریه بی خبر است؟ یا تعمدا می خواهند چنین وانمود کنند که ایران نقشی ندارد و تنها به بحران دامن می زند.

راستی این لجاجت غرب ( امریکا و انگلیس عمدتا) از غرور غرب است یا ناشی از یک عدم درک متقابل دیرینه فی ما بین و یا ناشی از محاسبات غلط ایران در در افتادن با غولهای بی شاخ و دم.

در هر حال ایران قدرت منطقه ای است و آنها خواهی نخواهی ایران را وارد بازی میکنند همانطور که وارد بازی افغانستان کردند....ولی آیا از آن نمد امریکایی در افغانستان کلاهی برای ایران درست شد که الآن در سوریه درست شود.

بهر حال چه ایران وارد این مذاکرات شود چه نشود آنها قصد تضعیف ایران را دارند و ایران باید مشکل خود را با غرب بر سر مسئله های مهمتری چون هسته ای که باعث این همه تحریم علیه ایران شده حل کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
سوریه که خبری نبود آروم بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
روسیه که باج میگیره حالا بابت عدم حضور ایران فقط اظهار تاسف می کند مطمئنم که روزی روسیه مارا خواهد فروخت. مسئولان فکر اساسی بکنند اگر قراره باج بدهیم آمریکا مرد تر است
پاسخ ها
امیررضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
امام فرمود آمریکا از شوروی بدتر و انگلیس از هر دو بدتر پس بی زحمت اظهار فضل نفرمائید اگه خیلی عاشق یانکیهایی یک سر برو ببین تو عراق و افغانستان چه بلائی بر سر کسانی که با شیرینی از شون استقبال کرده بودند آوردند چقدر ضعف و خود کم بینی آخه؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
قطعا مردم سوريه و نه آمريكا، ايران و يا روسيه حق تصميم گيري در مورد آينده و رئيس جمهورشان را دارند.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
ای خدا ؛ تا کی باید شاهد ظلم روزافزون غرب ظالم باشیم .
خدایا دیگر , آن منتقم مظلومان را برسان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
اين استكبار را ببين روتو برم خودش غرق مشكلات آنوقت براي سوريه نشست مي زاره .سرتون بخوره با اون نشستتون .اين نفت وگاز وذخاير عظيم خاورميانه كابوس اين غربيهاست والا كدوم نشست كدوم حقوق بشر و...!!!
fardak
|
Sweden
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
در رفتن اسد تردیدی نیست ولی پوتین نگران وضعیت خودش است چون با رفتن اسد بنیاد معادلات قدرت و سیاست برای روسیه و اقمارش در هم میریزد.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۱
کره شمالی که از حمایت روسیه و چین برخورداره به چه فلاکتی افتاده؟ سوریه که هیچ بقیه کشورها هم که به حمایت روسیه وچین دلخوش کنند نهایتا به جایگاهی بیشتر از کره شمالی نخواهند رسید.