به اين تصميمات ميگن بي عدالتي محض كه يكي از جيبش به اجبار به ديگري كمك كند. از كي تاحالا اقتصاد ما بر مبناي عملكرد كارخانه هاي اتوموبيل سازي دنيا تعريف شده!؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
20
پاسخ
یعنی تا الان تک نرخی بود؟؟؟!!!
ناشناس
|
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
37
پاسخ
يعني شير و پنير ميشه جزو كالاهاي لوكس؟!؟!
ناشناس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
47
پاسخ
واقعا مسخره است.بهتره بگید شیر و پنیر آشغالی برای افراد کم درآمد!!!دوباره برگشتیم به دوران کوپن ها وصف های طویل
كم درآمد
|
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
37
پاسخ
چطور ميفهمند كي كم درآمده و كي پولدار ؟!! وقتي ميري سوپر ماركت بايد فيش حقوقي با خودمون ببريم ؟!!
اون تو خارجه كه كم درآمدها ميتونند ماشين ارزون تر بخرن و پولدارش ماشين گرونتر ميخرن تو ايران كم درآمدها هم بايد پرايد 10 ميليوني بخرن ؟!!
مجید
|
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
44
پاسخ
واقعا این تصمیم ها را چه کسی میگیرد. چرا مردم را وادار به ریا میکنید. طرف باید ادای گداها را درآورد تا 30 درصد ارزان تر بخرد. چگونه فقیر و غنی را از هم تشخیص میدهید. ضمنا این بساط یارانه های نقدی با این بهانه آغاز شد که این کارها جمع شود.!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
46
پاسخ
بله یعنی برای مرفهین محصولات کاله و چوپان و دامدارن رو بدهید و برای محله های پایین هرچی شیر خشک تاریخ مصرف گذشته عراقی بود رو با اب قاطی کنن بریزن توی حلق پا برهنه ها که این همه اول انقلاب ازشون داد سخن رانده شد و سنگینی جنگ و گرانی و بازسازی و همه و همه روی دوش اینا بود
ناشناس
|
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
24
پاسخ
ببخشید اونوقت چه جوری این محصولات توزیع میشه کم درآمد و پر درآمد معلوم بشه؟!
حامد
|
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
41
پاسخ
چرا اینقدر افراد جامعه را به دو قشر متفاوت تقسیم میکنید . چرا اینقدر روی تقسیم مردم به قشر ضعیف و قشر مرفه اصرار دارید . همه مردم باید به یک اندازه از امکانات بهره ببرند .بجای اینکه اینقدر روی این تقسیم بندی ها و ایجاد تبعیض وقت بگذارید ، بیایید راهکاری برای جلوگیری از ایجاد فاصله طبقاتی در بین مردم پیدا کنیم . کارگران و کارمندان ما قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آنرا میپردازند ولی بعضی افراد با حجم بالای درآمد و داد و ستد خود هیچ شفافیتی در پرداخت مالیات و عوارض ندارند . بیایید جلو این اختلاس ها و سو استفاده های بزرگی که از بعضی خلا های قانونی میشه رو بگیریم . با اینکار هم فاصله طبقاتی کم میشه هم عادلانه با همه اقشار برخورد خواهد شد.
علی
|
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
35
پاسخ
پس از این به بعد داشته باشیم شیر وایتکسی برای افراد کم درآمد 1200 تومان و شیر پاک برای افراد ناز نازی 1600 تومان خوب دارن از بازار حمایت مکنه دولت؟