البته کسی مجبور نیست با هزینه ی بالا و به هر قیمتی که شده درسش رو ادامه بده. بالا بودن قیمتها غلطه، این که یه نفر با سختی و مشقت هزینه ی ادامه تحصیلش رو جور کنه در حالی که می تونه بره کار کنه هم یه رفتار غلطه که خیلی زیاد شده.
کسی که خیلی نخبه ست و کارش درسته روزانه قبول می شه خب، کسی هم که اونقدر درسش خوب نیست مجبور نیست تو هر شرایطی ادامه تحصیل بده
ناشناس
|
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
3
20
پاسخ
قا بچسبین به کارتون د.به خدا سرکارتون گذاشتن.نرید دنبال این مدارک الکی...
خاموش
|
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
0
39
پاسخ
واین است مملکت اسلامی عدالت محور که قرار الگوی کشور های اسلامی باشه
جمیعا فاتحه
ناشناس
|
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
0
68
پاسخ
كتاب قلعه حيوانات را خوندين!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
همه در برابر قانون برابرند ولی برخی برابرترند
ناشناس
||
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
all animals are equal but some of them are more equal!!!
ليلا
|
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
3
39
پاسخ
من يكي كه با وجود درجه نخبگي تو رشته مهندسي برق عطاي دكترا رو به لقاش بخشيدم! هم بدون كنكور ميتونسم برم و هم بورس بشم!
اما ديدم تو اين مملكت درس به درد نميخوره مگه پارتي داشته باشي! چون نسبت به زحمتي كه ميكشي عملا چيزي گيرت نمياد!
تازه همين فوق ليسانس هم زياديه!
اگه رفته بودم آرايشگر شده بودم الان هم وضع زندگيم خيلي بهتر بود هم وقت بشتري داشتم به پسرم برسم!
ديگه چه برسه كه پول هم ميدادم!
چه فكري ميكنن اينااي كه اينهمه پول ميدن!
ناشناس
|
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
5
64
پاسخ
احمقی که بره 45 میلیون بده مدرکی بگیره که بزاره سرکوزه آبشو بخوره و یا اگر خوش شانس باشه، بره استخدام شه ماهی 500 هزار بش بدن، همون بهتر بره اینکارو بکنه!
درنهایت، تا ملت باشن فریب یه مشت حرف مفت رو در روزهای انتخابات نخورن.
خلایق هرچه لایق
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
موافقم
ناشناس
|
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
3
43
پاسخ
دانشجوی دانشگاه تهرانم که اجاره خوابگاهم که مبلغش 200 هزار تومن بود به تعویق افتاده بود از کوی دانشگاه نامه زده بودند که در صورت واریز نکردم تا دو هفته بعد به زور و توسط حراست و انتظامات وسایل خانه ات را از خوابگاه متاهلی بیرون میریزم و خودت را به کمیته انظباطی معرفی می کنیم این هم شد دانشگاه این نظام آموزشیه؟ ارزش ما بیش از 200 تومنه چرا مسئولین عدالت طلب نمی خواهند بدانند.
رضا
|
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
2
28
پاسخ
موافقم شیر تو شیره. ظاهرن گروه اقتصادی دولت در همه زمینه ها روشهای سرکیسه کردن مردم رو کشف و استخراج می کنه. همه می دونن دولت داره به سر مردم و اخلاقیات چی می یاره.. هرچه بگندد نمکش می زنند.. وای به روزی که بگندد نمک!! کاش حداقل به مفهوم عدالت رحم کرده بودین..
آسيب پذير
|
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
3
24
پاسخ
هر چند 45 ميليون شهريه بسيار بالاست ولي باز هم حداقل دانشگاه تهرانه. سازمان سنجش با اين اعلام قيمتش كه هزينه دكترا 45 ميليون تومان است نرخ گذاشته و بسياري از دانشگاه هاي سطح پايين شهرستانها هم كه تا ديروز تا كارشناسي ارشد بيشتر نداشتند و حتي در برخي رشته ها شون يك نفر هم هيات علمي ندارند اين رقم را مطالبه مي كنند. در پاسخ به اين كه شما چطور هيات علمي نداريد ولي 20 نفر دكترا پذيرش مي كنيد؟ مگويند ما پژوهش محور(بلا نسبت) هستيم و نياز به برگزاري كلاس درس و هيات علمي نداريم.
محض رضاي خدا يك نفر بگويد كه اين 45 ميليون براي چي و كجا هزينه مي شود؟
كسي نيست به سازمان سنجش بگويد تو وظيفه اصلي ات برگزاري آزمون است كه آن را گند زدي و تعيين قيمت فروش مدرك!! به تو ربطي ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
فکر کنم سقف 45 میلیون را شورای انقلاب فرهنگی تعیین کرده، و البته که گند زده به همه چی
ناشناس
|
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
1
32
پاسخ
حال علم بهتره یا ثروت....
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
ثروت آقااااااا ! ثروت! شک نکن ...
ناشناس
||
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۶
البته واضح و مبرهن است که علم بهتر است اما در این دوره زمانه ثروت چیز دیگریست بدون شک!با ثروت خدا رو هم داری با علم هیچی نداری!
کسی که خیلی نخبه ست و کارش درسته روزانه قبول می شه خب، کسی هم که اونقدر درسش خوب نیست مجبور نیست تو هر شرایطی ادامه تحصیل بده