به نظر شما خیلی دشوار است که کسی خانه خود را به نام افراد خانواده خود و یا حتی دوستان خود بنماید و وکالت به نام خود باشد؟؟
ناشناس
|
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
4
16
پاسخ
مطمئن باشی د وهمانطوریکه خود شما هم خوب میدانید اینکار باعث افزایش قیمت مسکن خواهد شد چراکه در مملکت ما خریدار محتمل اینگونه مسائل خواهد شد
محمد
|
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
8
14
پاسخ
اين حقيقت دارد كه خيلي از اپارتمانها صرفا بدليل اجاره بهاي بيشتر همچنان خالي هستتند و كسانيكه با اين مسئله موافق نيستند يا خود داراي چندين اپارتمان هستند و يا دستي در كيسه دارند
ناشناس
|
|
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
21
37
پاسخ
اون بنده خدایی که دو یا چند تا خون داره حتما براش زحمت کشیده (به غیر از عده ی معلوم الحال) متأسفانه در این مملکت با سرمایه دار عین دزد برخورد می کنند طوری که انگار سهم بابای کسی رو بالا کشیده اند. به جای اینکه از سرمایه دار برای تولید کار بهره ببرند، سعی در دست و زدن در قوانین خاک گرفته مالیاتی دارند.