فارسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
بسیار خوب و منطقی بود اما مشکل اینجاست که آقازاده ها و دوستان و فامیل زاده ها همگی دوست دارند که در وزاتخارجه خدمت کنند و از روز ازل هم دیپلمات زاده شده اند و اینست که به تنها چیزی که فکر نمیشود همین مقولات جنابعالی است.
اگر دست این قشر قانون گریز و پارتی باز از ادارات و نهاد ها کوتاه شد و قانون سر لوحه بود و مثل سابق فقط نخبه ها و آنها که میفهمیدند مصدر امور میشدند کار ها آرام آرام درست میشد.متاسفانه تمام ادارات و پست های مهم را این وابستگان به بهانه های مختلف پر کرده اند و نخبگان یا آواره دیار غربت شده اند یا با یک پراید مشغول مسافر کشی اند.
برای اطلاع عرض میکنم در زمان گذشته نخبگان رشته های حقوق . سیاسی. تاریخ و اقتصاد را از دانشگاه تهران دستچین میکردند و با طی دوره های سخت به کادر وزارت خارجه اضافه میکردند آنهم با درجه پایین تا کم کم بعد از سی سال امکان داشت که کاردار یا سر کنسول و یا سفیر در یک کشور بی اهمیت بشود و در ان موقع لااقل به 3 زبان آشنایی داشت.( بگذریم که در آن دوران هم وابستگان رِژیم زیر آبی میرفتند و یک شبه سفیر میشدند)
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
برای من چند سوال پیش آمد
1- آیا در بدو اسلام جوامع بشری با اسلام تعامل کردند یا اسلام با آنها و چگونه؟
2-آیا تمدنی داریم که به سرعت تمدن اسلامی گسترش و رشد کرده باشد

3- واینکه اگر مجریان یک اندیشه خطا کنند باید اندیشه آنها را مردود دانست

4- واینکه این تعامل به چه بهایی است
( دنیا یا آخرت ) سعادت یا شقاوت

5- برای فهمیدین اینکه دنیا اشتباه می کند یا ما قرآن می تواند کمک کند
شب نشین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
سپاس خیلی مفیدبود.به گفته ایشون ماایرانیهابرای پیشرفت تفکرات مدرن داریم ولی شخصیت مدرن نداریم.به امیدروزی که شاگردشون باشم. . .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
آقای دکتر محمود سریع القلم حرفهای شما قشنگ است ولی تمام کشور هایی که نام برده اید سرانشان سر سپره امریکا هستندو اگر شما منظورتان این است که ایران هم این کار را بکند یعنی باید شاه برگردد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
آقای سریع القلم در زمان اصلاحات که شماها قدرت رو در اختیار داشتید چرا سیاست خارجی ما موفق نبود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
ما انقلاب کردیم که حرف جدید بزنیم نه اینکه متون غربی رو بخونیم و راه گذشتگان رو ادامه بدیم. شما خواهید دید که مثلا در ماجرای سوریه که کشورهایی که شما ذکر کردید موفق می شود و یا ایران اسلامی؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
عالی بود
از شما بعید بود!!
سهیلی فر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
استفاده کردم ممنون. هم ازتابناک هم دکتر بسیار متشکرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
یعنی مشکل سیاست خارجی ما ندانستن زبان است؟ در همین کابینه ما نگاه کنید بالای 70 درصد وزرا مسلط به زبان انگلیسی هستند آیا چون زبان بلد بوده اند موفق بودند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۷
مظلوم بدنه وزارت خارجه که همچنانکه دکتر گفتند نقشی ندارند
نظرات بیشتر