من تو دانشگاه کار می کنم، اون دانشمندی که این طرح رو داده نمی فهمه که هر کی بخواد یه مقاله، طرح، پایان نامه یا هرچیزی تو این مایه ها کار کنه، اخر کار توی رفرنسا ازش مقاله یا کتاب مرجع خارجی می خوان!! حالا این که کی به چقدر نیاز داره یا اساساً نیاز داره یا نه و اینکه ما کار علمی رو واسه کی انجام دادیم، بماند...
ببخشید دنیا دقیقا به چه چیز ما نیاز داره؟! نفت مازاد رو که عربا دارن تامین میکنن . مغز های علمی ما هم که یکی یکی به خاطر شرایط مملکت خودشون دارن فرار میکنن.از نظر تکنولوژی که کلا خیلی عقبیم. تولید داخلی درست حسابی هم که نداریم بنابراین صادراتمون هم تعطیله. رابطمون که حداقل با 200 کشور جهان به هم خورده.
حقير استاد كامل هستم (چون نمي شناسيد گفتم).
تحصيل كرده 16 سال قبل از قاره آمريكا.
بيش از 32 مقاله معتبر در اين سايت (ٍElsevier) و site هاي معتبرتر از آن.
شما را به خدا سوگند. دم استاد و علم را با مقاله و سايت َAMS, ACS, RSC, Elsevier ,....و غيره گره نزنيد. ما با پول و امكانات خودمان شب و روز مي دويم تا مشكل آنها را حل كنيو. آنها هم دائم به ما چنگ و دندان نشان مي دهند. نمي دانم راه حل عالي كدام است. اما مي دانم كه در علم در دانشگاهها ما نوكري غرب را مي كنيم و آين نامردها از ارئه كپي يك مقاله هم ابا دارند!!!
شما زود است كه اين نامردها را بشناسيد.
منافق واقعي آمريكا است.
چقدر خفت. چرا سرنوشت، رزق و روزي و حقوق و.....استاد را به مقاله گره زده ايم تا او مجبور باشد خود را به هر دري بزند (حتي بعضا خلاف-اگر چه ناياب) تا مقاله اي و آب و ناني جور كند؟ !چرا؟؟؟؟ راه حلي بايد بيابيم.
با احترام به همه شما.
پاسخ ها
دانشجو
||
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
سلام استاد محترم: کسی دم علم را به مقاله و... پیوند نمی زند ولی باید قبول کرد که بدون تعامل با سایر نهادها و مجلات علمی امید پیشرفت نباید داشت.
در ضمن متاسفانه برخی از اساتید از دستاوردهای دانشجویان خود سوء استفاده کرده و در غالب پژوهش به نام خود منتشر می کنند...چه خوب است که تابناک عزیز گزارشی در همین زمینه تهیه کند، باشد که تلنگری باشد برای مسئولین و دانشگاهیان.
ممنون
ناشناس
||
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
من هم به عنوان یه دانشجوی PhD با نظرتون موافقم. آخه چاپ مقاله چه دردی از مشکلات مملکت رو حل میکنه!!! الان من میخوام یه تز تولیدی بردارم، میگن باید کارت نوآوری داشته باشه تا یه مقاله بالای IP-2 چاپ شه ازش!!!!! آخه تولید مهمتره یا چاپ مقاله!!!!! یکی به درد ما برسه!!!!!! چرا اینا متوجه نیستن!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ آخه تو جهان سوم نوآوری چه مفهومی داره؟! یکی به من بگه!!!!
ناشناس
||
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
ارایه کپی رایت به ناشر تو همه جا هستش و فرقی نداره که شما از ایران مقاله بفرستید یا از آمریکا. از کسی که ادعای استادی رو داره بعیده که اینها رو ندونه
با سلا م واحترام خدمت این استاد بزگوار وهمه شما عزیزان.
راستش این درد دل همه ما مدرس های دانشگاست.این روزا تب مقاله ISI داشتن بد جوری فراگیر شده. جذب در مرحله دکتری،دفاع از رساله دکتری، پذیرش بعنوان هیئت علمی،ارتقائ در مراحل مختلف هیئت علمی و همه و همه در گرو داشتن مقاله ISI است. و این می شود که بعضی از همکاران بزرگوار جهت پیشرفت کلی از وقت خود را صرف تالیف مقاله می کنند(که البته در جای خود با ارزش است) ولی این امر نباید سبب شود که اساتید از امر آموزش و انسان سازی که همانا مهمترین وظیفه یک استاد است غافل بمانند. نمی دانم راه درست کدام است !!؟؟ این روزها اگر بهترین معلم باشی و والاترین ویژگی های انسانی را داشته باشی ولی مقاله ISI نداشته باشی، از لحاظ علمی جایگاهی نداری و فکر می کنند که بی سواد هستی باور کنید این روزها تنها چیزی که ارزش ندارد معلم بودن است انگار همه چیز یک استاد شده تعدادمقالات ISI!!! من اعتقاد دارم باید در ارزش گذاری به توان علمی افراد در دانشگاهها باید بین ارزش گذاری به توان اموزشی اساتید و توان پژوهشی انها اعتدال وجود داشته باشد. من به شخصه دست بوس تمام اساتیدی هستم که که عاشقانه برای ارتقائ فرزندان این مرزو بوم با تمام توان زحمت می کشند ودر جای خود بهترین پژوهشگر نیز هستند، بعبارتی معلم به معنی تمام کلمه هستند.از انهایی که دانشجویان با جان و دل به آنها می گویند: سلام استاد، خسته !!!!!!
امیدوارم که روزی به یک حد اعتدال در امور برسیم همانا که دین ما،دین اعتدال و میانه روی است.
در پناه حق
اگر از منابع علمی جهان برای حل مشکلات کشور و مردممون استفاده کنیم این همان کاریست که کشور های بزرگ و صنعتی انجام میدهند و این بسیار عالیست ولی در کشور ما مسئله برعکس است دانشجویان و اساتید ما به خاطر قوانین اشتباه وزارت علوم از صبح تا شب کار میکنند که مقاله بدهند و کشور های دیگر از نتایج آنها استفاده کنند بله ما نوکری آنها را میکنیم.خب اگه این مقالات خوبن که اونا میپذیرن چرا خودمون ازشون استفاده نکنیم نکنه تو مملکت مشکل نداریم ؟؟؟
حال که شتاب رشد کارهای علمی در کشورمان خوب شده است و رشد علمی مان را بهبود بخشیده سوال اینجاست که چرا آقایان مسئول وزارت علوم و دانشگاه تهران با تصمیمات سیاسی و بدون بررسی عواقب آن، حرکت سریع و جنبش نرم افزاری ما را با کندی مواجه میکنند؟!!
خواهشا صاحت مقدس علم را سیاسی نکنید... مگر میشود یا یک تصمیم شخصی و ناپخته، خیل عظم فرهیختگان جامعه را از دسترسی به یک پایگاه داده - که هزاران مجله و صدهاهزار مقاله ارزشمند علمی را در خود نمایه میکند- محروم ساخت. آقایان یادتان به سخن مولا علی علیه السلام بیفتد که فرمود است علم را بجویید هرچند در سینه منافق باشد... این چه تصمیمی است که شما گرفته اید...