من يك كارشناس كامپيوتر هستم كه آرزو ميكنم يك روز روالهاي الكترونيك جاي خود را به رويه هاي منقرض شده كشور ما بدهد.
ولي واقعيت اين است كه ما يك سيستم نوين را بايدا با فرهنگ نوين قبول كنيم نه اينكه بخواهيم سيستمهاي الكترونيك تمامي كنترلها و روالهاي سيستمهاي دستي را داشته باشد زيرا اين روش مثل استفاده از قاشق و چنگال براي خوردن غذا با دست خنده دار است حال اينكه اين روشهاي خنده دار به صورت كاملاً جدي در روالهاي الكترونيك ما پيگيري و به آن اصرار ميشود.
من تا كنون 2 بار به طور جدي با مشكلات اين روالها برخورد كرده ام و يك بار 65هزار تومان و بار ديگر 2 ميليون توان از پول پرداخت شده از طريق دستگاه هاي كارتي به حساب مقصد نرسيده و هر بار بيش از يك هفته براي زنده كردن پول خود در رفت و آمد بوده ايم.
براي اجراء يك طرح نو چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد.
ناشناس
|
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
اینجانب برای پرداخت قبض تلفن همراه از طریق آبر بانک اقدام کردم. در چند مرحله با پیغام عدم دسترسی به شبکه شتاب روبرو شدم تا اینکه بالاخره در بار چهارم عملیات با موفقیت انجام شد. پس از اخذ صورتحساب متوجه شدم که 4 بار از حساب پول برداشت شده و مجبور شدم با گرفتن مرخصی و مراجعه به شعبه و پر کردن فرم درخواست بررسی مغایرت موضوع را دنبال کنم که تا کنون هم وجه مازاد را دریافت نکرده ام. این شبکه شتاب ظرفیت تحمل این بار کاری را دارد؟گناه مردم چیست؟
ناشناس
|
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
با تایید بیشتر بخشهای این نوشته در باره فشار بر بانک ها برای بهتر کردن خدمات الکترونیک یک مطلب را اضافه می کنم و آن اینکه در مورد جریمه و موارد مشابه آن بنده کاملا این امر را تایید می کنم از آنجا که یک پای ثابت این چرخه مردم هستند دقت کنید که دلیل خرابی خود پرداز ها (دست کم یکی مهم ترین دلایل) استفاده بیش از حد مردم از آنهاست مردم هنوز به اسکناس اعنکاد دارند من و شما بسیار میبینیم که اقشار بازنشسته یا کسان دیگری که حقوق آنها در کارت واریز می شود آخر ماه با زحمت بسیار و فشار بر خودشان همه حقوق خود را به هر جان کندنی شده می گیرند هرچه به آنها می گوییم شما که همه این مبلغ را امروز خرج نمی کنید به تدریج در چند نوبت بگیرید زیر بار نمی روند. همین افراد چند روز بعد برای پرداخت قبض ها از همین اسکناس هایی که از خودپرداز دریافت کرده اند دوباره صف بانک را تحمل می کنند. دقت داشته باشید که تا زمانی که مردم از یک خدت به طور جدی استفاده نکنند ایراد ها و نقاط ضعف آن در نمی آید و از سوی دیگر به تدریج به حاشیه رانده میشود و جدی گرفته نمی شود و اگر هنوز مشکلی در خدمات الکترونیک وجود دارد به نظر بنده بیشتر در اثر بهره نبردن مردم است. گرچه منهای برخی بانکها یک نگاه در سایتهای بانکها به عنوان یک متخصص بلا فاصله اشکال دیگری را به ذهن متبادر می کند و آن خطای بانکها در هنگام انتخاب شرکتهای مجری است.
ناشناس
|
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
با سلام من دیدم که افراد زیادی مبالغ زیادی را از طریق خودپرداز در چند مرحله گرفتند.که باعث ازدحام بیش از حد افراد شده بود.بانکها برای آنکه این ازدحامها و ناراحتیها برای بقیه افراد پیش نیاید این طور عمل کنند که اگر کسی یک بار از خودپرداز پول گرفت تا نیم ساعت دیگر نتواند پول بگیرد.
ناشناس
|
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
محض اطلاع ايشان بايد عرض كنم كه بنده گر چه از سرويس انتقال وجه از يك كارت به كارت ديگر چندين بار استفاده كرده بودم، ولي از اوئل شهريور تا نيمه ي اول مهرماه، دوبار پول از حساب من برداشت شد و به حساب مقصد واريز نشد و هر بار با هزار بدبختي و تلفن و از اين بانك به آن بانك رفتن و پرينت اين بانك را پيش آن بانك بردن و پرينت آن بانك را پيش اين بانك آوردن و ... و در مورد اول پس از گذشت يك ماه و 10 روز موفق به بازگرداندن پول خودم به حساب خودم شدم. در حالي كه هيچ تقصيري متوجه من نبود.
خدا را گواه ميگيرم كه عين حقيقت است، دستگاه عابر بانك پول نداشت كه اگر ميداشت هم من بيش از 200 تومان احتياج داشتم. دستگاه داخل بانك درست كار نميكرد و ميگفتند كارت شما ضعفيف است. اين درحالي است كه من اين كارت را يكسال هم كمتر است كه گرفته ام. انتقال از كارتم به كارت ديگر هم سبب شده بود كه پول من گم شود.
ناشناس
|
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
خواهش میکنم که دست از فرافکنی بردارید. من بیش از 3 سال است که کلیه قبضهای خود را از طریق اینترنت پرداخت می کنم و هیچ مشکلی تا حالا پیش نیامده است. خدا را شکر
ناشناس
|
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
نميدانم نويسنده چه زماني اين مطلب را نوشته . كي ميگه براي پرداخت قبض بايد الزاما" درهمان بانك حساب داشته باشي ؟! من خودم هميشه قبض هايم را از بانكي ميدهم كه كارتم مال آن نيست و البته جزو شتاب است . اينجانب ضمن تاييد برخي اشكالات موجود برسر راه اين سيستم هاي الكترونيكي معتقدم كه بايد براي رسيدن ، حركت كرد . بايد تلاش كرد. هركس با توان خودش به حركتهاي ملي كمك كند . كارمند بانك با نگهداري و پولگذاري مرتب . شركت هاي مرتبط با سرويس هاي منظم . مردم با استفاده صحيح . مسئولين فرهنگي با فرهنگ سازي و البته اصحاب رسانه هم خود ميدانند چگونه .
ناشناس
|
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
جابه كه بدانيد اينجانب براي پرداخت قبض آب مصرفي منزل به هربانكي دربندرامام مراجعه كرده نپذيرفت واين قضيه درحالي اتفاق افتاد كه خودپردازهاي بانك صادرات وملت وملي ازانجام پرداخت قبض خودداري وپيغام عدم امكان انجام را صادرنمودند
ناشناس
|
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
جدیدا بانک ها برای پرداخت پول موجود در حساب اظهار مکنند که پول ندارند، ایران چک ندارند و برای صدور چک بین بانکی هم کارمزد میگیرند؟ چه کسی رسیدگی و نظارت می کند !!
ناشناس
|
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۸۷/۰۸/۱۸
0
0
پاسخ
پرداخت با تلفن بانک هم راحته و هم سریع و هم ارزانترین راه ممکن
من پیشنهاد می کنم به جای خودپرداز از تلفن بانک برای پرداخت قبوض استفاده کنین. در ضمن بعضی بانکها یک شماره ویژه پرداخت قبوض هم اختصاص داده اند.
ولي واقعيت اين است كه ما يك سيستم نوين را بايدا با فرهنگ نوين قبول كنيم نه اينكه بخواهيم سيستمهاي الكترونيك تمامي كنترلها و روالهاي سيستمهاي دستي را داشته باشد زيرا اين روش مثل استفاده از قاشق و چنگال براي خوردن غذا با دست خنده دار است حال اينكه اين روشهاي خنده دار به صورت كاملاً جدي در روالهاي الكترونيك ما پيگيري و به آن اصرار ميشود.
من تا كنون 2 بار به طور جدي با مشكلات اين روالها برخورد كرده ام و يك بار 65هزار تومان و بار ديگر 2 ميليون توان از پول پرداخت شده از طريق دستگاه هاي كارتي به حساب مقصد نرسيده و هر بار بيش از يك هفته براي زنده كردن پول خود در رفت و آمد بوده ايم.
براي اجراء يك طرح نو چشمها را بايد شست جور ديگر بايد ديد.