قبلا گوشت الوده بعدش داروها و خون الوده بعدتر اب الوده ,دوباره سبزی و کاهو الوده به اب الوده,هوا هم که همیشه الودس,حالا هم که شیر الوده!
برای چی غرب تهدید به حمله میکنه,مملکت همینجوری داره از بین میره!!
کلا مملکت خیلی با حالی داریم...آقایون مسئول خانم وزیر بهداشت: آخه آدم دلشو به چی خوش کنه .مواد غذایی سراغ هر چی میری یک مشکل اساسی داره پس این دستگاههای نظارتی شما چیکار دارن میکنن. جون مردم براتون مهم نیست؟؟؟!!!
بنده کارشناس صنایع غذایی هستم. این تقلب اکثرا توسط دامداران انجام می شود چراکه شرایط دامداری صنعتی در ایران بسیار محدود است و برای پوشاندن افزایش اسیدیته در شیر از افزودن سود استفاده می کنند.
راه شناسایی این تقلب تست جوش و نقطه انجماد است که توسط کارخانجات در سکوی تحویل شیر انجام می شود ولی متاسفانه اکثر کارخانجات لبنیات که تولید شیر یاستوریزه پاکتی می کنند از اینگونه شیرها و حتی شیرهایی با الودگی بالا استفاده می کنند.
این مورد که خوبه از شیر خشک های چینی که به شیرهای پاستوریزه اضافه میشه لطفا گزارش تهیه کنید که تهدید کننده اصلی سلامت جامعه است.
شيرهاي مدت دار پس از باز شدن ودر خارج از يخچال بمدت دوروز نيز خراب نمي شوند(ترش ولخته نمي شوند ) علت آن چيست لطفا يك نفر كارشناس به من پاسخ بدهد شما هم مي توانيد اين مورد را آزمايش كنيد.
ما خودمان به خودمان رحم نمي كنيم ف تا زمانيكه هر كسي به سبك خودش راه و رسم كلاهبرداري را پيش بگيرد ، وضع ما همين هست كه هست ،اين اقايان اب ژاول تو شير ميريزند بعد يكي ديگه كلاه ير اي اقايان ميگذارد وهمينطور اينسيكل نكبت و بدبختي مثل تار عنكبوت به دست وپاي همه ما پيچيده ميشود .اي كشته كه را كشتي
تا كشته روز ان كس كه تو را كشت